Muharrem İnce: Erdoğan sana İsra Suresi 37. ayeti hatırlatıyorum

Muharrem İnce: Erdoğan sana İsra Suresi 37. ayeti hatırlatıyorum
18 Haziran 2018 14:57

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Kahramanmaraş’ta vatandaşlara seslendi.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a cami yanıtı veren İnce “Erdoğan sana İsra Suresi 37. ayeti hatırlatıyorum” diyerek şunları söyledi:

 

 

“Seçim yaklaştı İnce camiden çıkmıyor diyor. Seçimden önce camide fotoğrafın var mı diyor. Fotoğraf çekmeye değil Allah’a ibadet etmeye gidiyoruz. Camiye gitmemden neden rahatsız oluyorsun. Ben 5 vakit namaz kılmıyorum ama her cuma namaz kılıyorum. Arada bir sabah namazı kılarım. Sana mı soracağım camiye giderken. Neredeyse şunu diyecek. Sen Allah’ın tahsildarı mısın? Onun adına mı konuşuyorsun kimsin sen? Üzülüyor. Müslümanın camiye gittiğini görünce mutlu olması lazım. Niye gidiyor acaba diyor. Camiden elini çek. Orası meydanlarda konuşulacak bir yer değil. Sana bunları açıklayacak değilim.”

Putin seni kekliyor

Putin demiş ki ona büyük devletlerin böyle sarayları alametifarikasıdır demiş. Rusya bizim kuzey komşumuzdu şimdi güney komşumuz. Rusya her bir tarafımızı sarıyor. Putin Türkiye’nin etrafını sarmakla meşgul. Erdoğan’a da sen Saray’ında oyalan diyor. Seni de gazlarım diyor. Putin seni kekliyor.

“Hava durumu bile Erdoğan’dan fazla izlenmiş”

Geçenlerde Erdoğan konuşurken bir kanalda ‘Asteriks’ ‘Yaparsın aşkım’ var bir kanalda hava durumu var. İzlenmesine baktım Erdoğan 34.sırada. Millet bıkmış artık. Hava durumu bile Erdoğan’dan fazla izlenmiş.

“Erdoğan sana İsra Suresi 37. ayeti hatırlatıyorum”

Kibir var böyle. Büyük adam o. Erdoğan’a İsra Suresi 37. ayeti hatırlatıyorum. Bak ne diyor. Yeryüzünde kibirlenerek yürüme. Çünkü sen yeri asla yaramazsın. Çünkü sen dağlara asla erişemezsin. Erdoğan, bu kibiri bırak.”