Muharrem İnce canlı yayında son oy oranını açıkladı!

Muharrem İnce canlı yayında son oy oranını açıkladı!
31 Mayıs 2018 09:04

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, katıldığı canlı yayın programında gündemi değerlendirdi. Oy oranlarına değinen İnce, seçimin ilk turunda Erdoğan’la birbirine yakın oy alacaklarını söyledi. İnce, seçilmesi durumunda da 3 yardımcısının olacağını belirtti.

 

 

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Habertürk’te Didem Yılmaz’ın moderatörlüğünde; gazeteciler Gürkan Hacır, Nagehan Alçı ve Bülent Aydemir’in sorularını yanıtladı.

 

 

Programda oy oranıyla ilgili  değerlendirmelerde bulunan İnce, “24 Haziran’da sayın Erdoğan’la Muharrem İnce’nin oyları bir birine yakın çıkacak. Gördüğüm o. 4 Mayıs’tan bugüne oyumuzun korkunç arttığını görüyorum. Bunu sadece ben görmüyorum, siz de görüyorsunuz. Görmüyorum diyorsanız yanılıyorsunuz. Seçim ikinci tura kalırsa Erdoğan’dan daha yerliyim. Her şeyim belli. Şatafattan uzak duracağım, sarayda değil kendi evimde yaşayacağım. Şefaf bir yönetim, özgürlükler olacak. Ben partiyi değil ülkeyi kurtarmak istiyorum. Partinin geçmişte hataları olabilir ama bu eleştirilere partinin genel başkanı cevabını verir” dedi.