Muharrem İnce Anneler Günü’nü böyle kutladı

Muharrem İnce Anneler Günü’nü böyle kutladı
13 Mayıs 2018 08:51

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, annesiyle telefon görüşmesinin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

 

 

 

 

İnce’nin annesinin bir ara gözlerinin dolduğu video, izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

 

“DOST VAR, DÜŞMAN VAR…”

 

Anne-oğlun telefon görüşmesi kamerayla kayda alındı. İnce “Anacım ne yapıyorsun” diye sorarken, annesi ise, “Seni televizyonlardan izliyorum” cevabını verdi. İnce’nin annesi cevap verirken bir ara gözleri de doldu.

Anne Zekiye İnce, “Üşütme. Ondan sonra ne bileyim. Dost var, düşman var, kendine dikkat et” diye de belirtirken, Muharrem İnce ise, “Ülkü bakar bana, Ülkü bakar” diye yanıt verdi.

 

İnce, annesinin Anneler Günü’nü de kutlarken, “Hadi ellerinden öperim, görüşürüz” dedi.

 

“İNŞALLAH HAYIRLI OLUR TÜRKİYE İÇİN”

 

Muharrem İnce’nin annesi Zekiye İnce, çocuklarında dürüstlüğe önem verdiğini belirterek, “İnşallah hayırlı olur Türkiye için” dedi.

 

Zekiye İnce şu ifadeleri kullandı:

 

“Benim dört çocuğum var. Dördünde hiç kul hakkı yoktur hiçbirinde. Dürüsttür çocuklarım. Dürüstlüğünü biliyorum, yapmayacağını biliyorum. Ama yine de tembih ederim kul hakkı olmayacak bir kere asla. İstemiyorum. O zaman hiç yapmasın bıraksın. Gelsin köyüne otursun. Sevmem hırsızlığı, yalan konuşmayı hiç asla sevmem. Dürüstlüğü severim. Dürüst olacak en önce dürüst olacak. İkinci olarak en çok neye üzülüyorum biliyor musun? Şu köylülere yardım; hayvancılığa, bahçede, tarlada çalışanlara kolay değil tarlada çalışmak. Sen çalış çalış şeyini göreme, biz çünkü çok çalıştık. Onun için, o hayvancılara, tarlada çalışanlara yardım edecek nasıl yapılıyorsa, oraya aklım ermez. Nasıl yapacaksa. İkinci sözüm de bu. İnşallah hayırlı olur Türkiye için.”

 

Odatv.com