Muharrem İnce: Her aileye ev, her eve bir maaş

Muharrem İnce: Her aileye ev, her eve bir maaş
2 Haziran 2018 16:31

Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Adıyaman’da partisinin mitingine katıldı.

 

 

 

Muharrem İnce’nin açıklamalarından satır başları:

 

Benim hemşehrim Erdoğan bir iftara gidiyor, iftarda da bir ordu komutanı var (2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel) videoyu izletti. Onun laflarıyla söyleyeyim. Erdoğan dürüst ol, dürüst ol. İftara katılmasından rahatsız değilim. Mübarek günü yalan söyleme. Sen beni eleştiriyorsun, ordu komutanı da alkışlıyor. Disiplin Kanunu’nun 20. maddesinde siyasete karışırsanız ihraç edilirsiniz der. Ordu mensuplarını uyarıyorum. Balkanları nasıl kaybettiğimizi bilin! Senin görevin AK Parti il başkanı değilsin. Orada beni eleştirirken alkışlayamazsın. Cumhurbaşkanı olduğumda o generalin apoletlerini sökeceğim.

 

Erdoğan emekli cumhurbaşkanı olacağına göre istiyorsa onun yanında emireri olabilir. Ordunun üçte biri ilkokul mezunu FETÖ’nün emrine girmiş, üçte biri bu hale gelmiş. Çok siyasete meraklıysanız üniformanızı çıkartırsınız meydanlara gelirsiniz.

‘İftara gitmesinden rahatsız olmuşum’ yalan söylüyor!
Sen Erdoğan’ın generali değilsin, milletin generalisin milletin!

 

FETÖ VİDEOLARINI İZLETTİ

Muharrem İnce, AKP’nin önde gelen isimleri; Bekir Bozdağ, Hüseyin Çelik, Tayyip Erdoğan, Binali Yıldırım ve Bülent Arınç’ın terör örgütü lideri Fethullah Gülen’e övgü dolu sözlerinin olduğu konuşmaların videoyusu izletti.

 

“BAY EKONOMİST SANA SESLENİYORUM”

Diploması Olmayan Bay Ekonomist sana sesleniyorum; Kamu İhale Kanunu’na uyduğunda hastaneyi yatak başına 285 bin liraya yapıyorsun. Uymadığında niye 900 bin liraya yaptırıyorsun, Bay Ekonomist!

Hızlı tren projesini iptal edeceğimi sana kim söylemişse yalan söylemiş. Önce çevrendeki yalancılardan kurtul.

Muharrem İnce’nin ve arkadaşlarırın sloganı şu; “Her aileye ev, her eve bir maaş.” Bunu yapacağız.

 

 

 

 

a1 a2 a3 a4 a5

 

a6

 

a7

 

a8 a9

 

a10 a11

a12