Muğla vinç kiralama

Muğla vinç kiralama
26 Kasım 2019 15:36

Muğla Vinç Kiralama sektöründe lider konumda hizmet vermekte olan Ünsal Vinç, 1999 yılında her gün başarıya koşar adımlarla ilerleyen bir firmadır. Yalnızca Muğla merkez değil ayrıca Muğla’nın Bodrum ve Marmaris ilçelerine de hizmet vermektedir.

 

 

İsteğe bağlı olarak Sepetli, Sepetsiz, Kırmalı, Kırmasız, Çift kırmalı, Manlift ve makaslı olarak vinç kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Ayrıca, kiraladığım vinç üstüme kalır mı? Derdine de son. Mutlaka ve mutlaka, vinç kiralama aşamasından önce tüm teknik bakımlar yapılarak teslim edilmektedir.

Bakımlar tamamen profesyonel olarak uzman kişiler tarafından yapılmaktadır. Kiralama hizmeti aldığınızda acaba yolda kalır mıyım? Diye düşünmenize asla gerek kalmıyor.

Neden Ünsanl Vinç’i Tercih etmelisiniz?

Ünsal Vinç, bölgesinde lider konumda olan ve her gün daha da büyüyen, sektörde çığır açmış 20 Yılı aşkın çalışmanın getirdiği tecrübe ile hizmet verir.

Ünsanl Vinç, Müşterilerine daima güven verir. İsterseniz direkt olarak konumuna gidebilir, isterseniz de whatsapp canlı destek hattı ya da bizzat telefon ile sesli görüşme sağlayabilirsiniz.

Vinç Kiralarken nelere dikkat etmeliyiz?

Vinç kiralarken dikkat etmemiz gereken bazı hususlar vardır ki bu noktalara dikkat etmediğimizde can ve mal kaybına yol açabilecek kadar tehlikelidir.

  • Kiraladığınız Vinç’in bakımlarının yapılıp yapılmadığına belgeler dahilinde bakmalısınız.
  • Yapılacak olan işin hacmini göz önünde bulundurmalısınız.
  • İşi yapacak olan Vinç’in kapasitesini iş ile kıyaslamalısınız. Haddinden fazla yük sonucunda mal ve can kaybına yol açabilir.
  • Vinç Operatörü’nün gerekli belgelere sahip olduğu teyit edilmelidir.

 

Ünsal Vinç’e nereden ulaşabilirim?

Ünsal Vinç, Vizyon sahibi bir firmadır. Eğer sonunda doğru yolu bulup Ünsal Vinç İle çalışmaya başlama kararı almışsanız unsalvinc.com adresini ziyaret ederek iletişim kurabilirsiniz.

Ayrıca Ünsal Vinç Telefon bilgileri: 05325581977