Motobike İstanbul 2019 Fuarı’nda Büyük Heyecan

Motobike İstanbul 2019 Fuarı’nda Büyük Heyecan
22 Ekim 2018 13:59

Geçtiğimiz yıl 10.’su düzenlenen fuarda birçok marka ve model sunuluyor. Messe Frankfurt İstanbul’un organizatörlüğünde düzenlenen fuar, özellikle birçok kurum ve kuruluş tarafından da destek gördü. Ekonomi Bakanlığı ve Bisiklet Endüstrisi Derneği bu destekçilerin başında geliyor. Tarihler 21 Şubat’ı gösterdiği zaman gerçekleşecek olan fuar, 25 Şubat günü sona erecek. Bu kapsamda heyecan hat safhada olacak. Birbirinden farklı dünya devi marka yeni modellerini tanıtacak. Sadece motosiklet tanıtımı olmayacağının da haberini verelim. Aynı zamanda motosiklet kullanıcılarını bilgilendirecek seminerler, eğitimler düzenlenecek. Bunun yanında birbirinden şık ekipmanlar da yine sunumda olacak.

 

Motosiklet Dünyasının Önemli İsimleri Sunumda

 

Dünya çapında ün salmış motosiklet ve bisiklet dünyasının önde gelen isimleri bu yıl 11.’si düzenlenecek Motobike Fuarı’nda seminerler ve eğitimler verecekler. Fuar kapsamında hem eğlence hem de bilgi paylaşımı hedefleniyor. Bu bağlamda açıklamalarda bulunan Messe Frankfurt İstanbul’un Genel Müdürü Tayfun Yıldırım, geçtiğimiz yıl düzenlenen fuar hakkında da çarpıcı bilgiler verdi. Geçen yıl 103 bin ziyaretçi çektiğini ve bu yıl bu rakamın üzerine çıkmayı hedeflediklerini dile getirdi.

 

Gidilecek çok yol, birlikte görülecek çok şey var. Bu yıl 11. kez düzenlenecek Motobike Istanbul, 21-24 Şubat 2019’da İstanbul Fuar Merkezi’nde motosiklet ve bisiklet tutkunlarıyla en yeniyi buluşturmaya hazırlanıyor.

 

Messe Frankfurt Istanbul tarafından organize edilen motosiklet ve bisiklet sektörünün bölgedeki en kapsamlı etkinliği Motobike Istanbul, 11. buluşmasına hazırlanıyor.

 

Dünyanın önde gelen motosiklet ve bisiklet markalarının yer alacağı fuarda en yeni modelleri görme şansını yakalayın ve sezonunun açılışına tanıklık edin.

 

Fuar geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu yıl da “Motobike Academy” ile festival havasında bir organizasyona dönüşecek. Sizlerin katılımı ile gerçekleşecek etkinlik, seminer ve atölye çalışmalarını kaçırmayın.

 

Kaynak; http://www.ikiteker.net/ikiteker-motosiklet-fuarlari-62/11-motobike-istanbul-motosiklet-fuari-2019-21-24-subat-2019-a-1186.html