Modern Raf Ağaç Askılık Kampanyası

Modern Raf Ağaç Askılık Kampanyası
3 Kasım 2019 21:40

Modern Raf, Türkiye’nin her yerine hizmet sunumu yapan firmalar arasında bulunmaktadır. Siz de alışverişlerinizde firmayı tercih ederek ürün teşhiri konusunda ihtiyacınız olan tüm materyalleri anında bulabilirsiniz.

 

 

Üstelik site içerisinde var olan kampanyalar ve sağlanan avantajlar, fiyatlar bakımından da artı elde etmenizi sağlayacaktır. Çünkü Modern Raf ailesi, müşteri memnuniyeti için kaliteli ürünlerinde fiyatları aşağı çeken kampanyalar tasarlamaktadır. Üstelik kampanyaların geçerli olduğu ürün grupları sabit tutulmamaktadır. Devamlı güncellenen kampanyalar neticesinde hizmet sektörünün her alanında ihtiyaç duyulan raf sistemlerine uygun fiyatlardan sahip olunabilmektedir. Sitede güncel olarak sunumu yapılan kampanyalar ana sayfada yayımlanmaktadır. Modern raf sistemlerinde çok talep gören güncek kampanyalardan birini ise ağaç askılıklarla alakalı olan oluşturmaktadır. Kampanyanın talep oranlarının yüksek olması nedeni ile güncel kaldığı süre miktarının da yetkililer tarafından artırıldığı görülmektedir.

Modern Raf Kampanya Avantajları

Modern Raf ağaç askılık kampanyası ile birlikte ürünlerinde %7 oranında indirim yapmış durumdadır. İndirimler neticesinde ağaç askılıklar piyasa fiyatlarının oldukça altından satın alınabilmektedir. Sitenin kullanıcıları için bu alanda sağladığı fırsatlardan bir diğeri ise ödemeler ve kargo ile alakalıdır. Müşteriler kampanyadan yararlanmaları için yapmaları gerekli olan para transferlerini sadece kredi kartları ile gerçekleştirmek zorunda değildir.

 

aski

 

Sitede EFT ve Havale yöntemleri ile de ödeme yapılabilmektedir. Ayrıca kampanya bu alanda da ek fırsatlar doğurmaktadır. 100 TL ya da daha yüksek miktarlı olan alışverişler ödeme yöntemi olarak EFT ve Havale seçilmesi durumunda ek %5 indirim daha alınmaktadır. Bu sayede toplamda oldukça iyi bir indirim miktarı yakalanmış olmaktadır. Sitedeki kampanya üzerinden alışveriş yapmak isteyip işlemler hakkında kafa karışıklığı olan müşterilerin canlı destek hattına bağlanmaları tavsiye edilmektedir. Canlı destek hattının, müşterilerin siteyle ilgili kafa karışıklıklarını gidermek ve onlara yol göstermek gibi bir misyonu vardır.

Modern Raf Kampanyalarından Nasıl Yararlanılır?

Müşterilerin Modern Raf kampanyalarına katılım sağlamaları için ek bir işlem yapmalarına gerek yoktur. Fakat askılık kampanyasının da diğerlerinin de bir geçerlilik süresi olduğu unutulmamalıdır. Bu neden yüzünden kampanyalardan istifade edebilmenin en önemli alanını zaman dilimi açısından özenli davranmak oluşturmaktadır. Bunun haricinde ağaç askılıklarını seçerek sepete gönderen her müşteriye indirim sistem tarafından otomatik bir şekilde sağlanmaktadır.

Sağlanan indirimlerde bahsedilen EFT ve Havale ödeme yöntemlerinin tercih edilmesi de ek indirimi otomatik olarak getirmektedir. Üstelik bireyler 200 TL ve üzerindeki alışverişlerinde kargo ücreti ödememektedir. Daha fazla bilgiyi https://www.modernraf.com.tr/kategori/elbise-askisi adresinden öğrenebilirsiniz.