Mobil Konkasör Tesisi

Mobil Konkasör Tesisi
29 Aralık 2017 10:00

Birçok farklı alanda yol yapımı için kullanılan konkasör makineleri firmamız tarafından sizlere sunulmaktadır. Üstün mühendislik tekniklerinin kullanılarak üretim yapıldığı bu makinelerimiz sizlere profesyonel bir maden şantiyesi kurma imkanı sunmaktadır.

 

 

Zorlu Doğa Koşulları

Maden çıkarılan yerler her zaman için elverişli koşullara sahip olmayabilmektedirler. İşte bu gibi durumlarda yapılması gereken her türlü zorlu koşula ayak uydurabilen makineler kullanmaktır. Bu ise firmamızın size sunmuş olduğu makinelerle mümkün olacaktır.

Dar alanlarda dahi yüksek verimle çalışarak iş maliyetlerini büyük oranda azaltan bu makineler dayanıklılıkları ile de sizleri hiçbir zaman için yarı yolda bırakmayacaklardır. Bu sayede de masraflarınız daha da azalacaktır.

Konkasör Tesisi

Yukarıda da ifade ettiğimiz üzere konkasör tesisleri taş veya kayaların ufaltılmasında kullanılmaktadır. Bu kapsamda elde edilen ufak taşlar ise genellikle yol yapımında ve aynı zamanda başka işlerde de kullanılmaktadır. Eğer sizler de bu sektörde faaliyet gösteriyorsanız firmamızın konkasör tesisi ürünlerinden satın alarak yatırımınızı daha da sağlam bir hale getirebilirsiniz. Böylelikle yapmış olduğunuz işlerin de herkes tarafından yüksek beğeni toplaması da mümkün olacaktır.

Uygun Fiyatlar

Yüksek kalitede hizmet sunan firmamız fiyat konusunda da yatırımcıları mutlu etmektedir. Bu kapsamda en kaliteli ürünler en uygun fiyatlarla müşterilerimize sunulmakta ve ödeme kolaylıkları ile de müşterilerimize büyük fırsatlar sunulmaktadır. Sizler de ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgiler almak için sitemize girebilir ve iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Tersiyer Kırıcı

Firmamızın üretmiş olduğu makineler arasında bir de tersiyer kırıcı yer almaktadır. Bu makine kum makinesi olarak da bilinmektedir zira taş ve kayaların en ince haline getirildiği bir makinedir. Üçüncül kırıcı olarak da adlandırabileceğimiz bu makine ilk iki işlemin ardından kullanılmaktadır. Böylelikle en ince kumlar üretilmektedir.

Sizler de garantili olan makinelerimizden satın alarak yaptığınız işte bir numara olabilirsiniz. Hiçbir makinenin giremediği yerlerdeki ürünleri değerlendirerek büyük kazançlar elde edebilirsiniz. İşte bunun için sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız. Uluslararası standartlarda faaliyet gösteren firmamız bugüne kadar ki tüm müşterilerini kaliteli hizmetleri ile memnun etmeyi başarmıştır.