Adalet Mitingi’ne doğru…

Adalet Mitingi’ne doğru…
9 Temmuz 2017 14:24

Vatandaşlar miting alanına girmeye başladı.

 

 

Ali AKSOYER/İSTANBUL,(DHA)-

 

 

Bomba aramasının ardından tamamen güvenli hale getirilen miting alanına vatandaşlar arama noktalarından geçirilerek sokuluyor. Miting alanı hızla doluyor.Polis ekipleri vatandaşları oluşturulan kapılardan üzerleri aranarak içeri alıyor. Miting alanı hızla dolmaya devam ederken alanda Türk bayrakları ve “Adalet” yazılı pankartlardan başka bir slogan bulunmuyor.

Vatandaşlar ağaç gölgesinde miting saatini bekliyor

 

 

Ezgi ÇAPA-Özden ATİK/İSTANBUL, (DHA)-

 

 

 

CUMHURİYET Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan başlattığı “Adalet Yürüyüşü”nün mitingle son bulacağı Maltepe Parkı’na girişler başladı. Yoğun güvenlik önlemi alınan miting alanına vatandaşlar x-ray cihazlarda aranarak girmeye başladı.

 

 

POLİS KÖPEKLERİ ALANI TARADI

 

 

Çok sayıda güvenlik görevlisinin görev yaptığı mitingte, TOMA ve akrep gibi zırhlı araçlar da hazır bulunuyor. Polis helikopteri sürekli olarak alanın üzerinde tur atarken, miting alanına girişler başlamadan önce polis köpekleri de bomba araması yaptı. Bu arada miting alanında çok sayıda ambulans yer alırken, engelli vatandaşlar için tekerli sandalyeler bulunuyor.

 

 

VATANDAŞLAR AĞAÇ GÖLGELERİNDE MİTİNG SAATİNİ BEKLİYOR

 

 

Saat 18:00’de başlayacak miting öncesinde sahil yolu trafiğe kapatılırken, miting alanı polis bariyerleri ile çevrildi. Ellerinde ‘adalet’ yazılı pankartlarla ve ‘adalet yazılı tişörtleriyle bekleyen vatandaşlar, refüj ve miting alanı yakınlarında bulunan ağaç gölgelerinde miting saatinin gelmesini bekliyor.