“MIPTV Onur Madalyası” ilk kez bir Türk’e verildi

“MIPTV Onur Madalyası” ilk kez bir Türk’e verildi
16 Nisan 2015 19:28

Doğan TV Holding CEO’su İrfan Şahin “MIPTV Onur Madalyası”nı Cannes’de yapılan törende aldı.

 

Dünyanın önde gelen uluslararası TV içerik fuarı MIPTV’nin organizatörü Reed MIDEM, “MIPTV Onur Madalyası”nın, 15 Nisan 2015’te Cannes’da düzenlenecek törende Doğan TV Holding A.Ş. CEO’su İrfan Şahin’e sunulacağını açıklamıştı.

 

MIPTV’nin 50’nci yılı vesilesiyle, 2013’te oluşturulan “Onur Madalyası”, yetenek, liderlik ve tutkularıyla televizyon dünyasına ve uluslararası TV camiasına dikkate değer katkılar yapan üst düzey yöneticilere veriliyor. Bu yıl ilk kez bir Türk TV yöneticisi “MIPTV Onur Madalyası”nı aldı.

 

Önceki akşam Cannes’da, Carlton Hotel’de düzenlenen MIPTV Gala Yemeğinde, İrfan Şahin’in yanısıra, uluslararası TV dünyasının üç seçkin lideri olan Ben Silverman, Cecile Frot-Coutaz ve Ricardo Scalamandré ödüle layık görüldü.

 

İrfan Şahin,“Bu denli prestijli bir ödüle layık görülmenin gurur ve heyecanını bir arada yaşıyorum. Bu madalyayı, ortaya koydukları yaratıcılık, yetenek, vizyon, emek ve enerjileriyle bizi Dogan TV ailesi yapan tüm çalışma arkadaşlarım adına alıyorum. Hem yayıncı hem içerik üreticisi olarak Dogan TV’nin başarılarının uluslararası düzeyde dikkat çekecek noktaya geldiğinin de göstergesi bu ödül için MIPTV’ye tüm içtenliğimizle teşekkür ederiz”dedi.