Milli iktidarımızda RTE’nin icraatları derhal iptal edilecek, tüm suçlular sorgulanacak

Milli iktidarımızda RTE’nin icraatları derhal iptal edilecek, tüm suçlular sorgulanacak
19 Kasım 2014 10:11

Genel seçimler olması nedeni ile 2015 senesi Türk milleti için ölüm kalım meselesidir.

 

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

On iki senedir Türkiye’yi yöneten Recep Erdoğan ve avenesi bir filin züccaciye dükkanına girip her tarafı ve dizili malları darmadağın etmesi, ortalığı kırıp dökmesi gibi bunlar da devlet yönetiminin bütün kılcal damarları da dahil olmak üzere kurulu düzenin her tarafını akıl ve bilimin aksine her bakımdan alt üst edip şu anda yaşamakta olduğumuz büyük karışıklığı meydana getirdiler.

 

Tüm bunları ne için yaptılar?

 

Atatürk’ün akıl ve bilime dayalı olarak kurduğu cumhuriyet rejimini tüm kurum ve kurallarıyla yıkıp, dogmatik hurafe inançlara dayalı hırsızlık, yolsuzluk, vurgun, kendilerine karşı gelen yurttaşları katletme, subaylar ile yurtseverleri ülkeyi güçsüz bırakmak için kodese tıktırma, bireysel ve toplumsal özgürlükleri yok etme esasına dayalı sultanlık rejimini getirmek için yaptılar.

 

Yani toplumbilimsel(sosyolojik) tanımı ile karşıdevrim hareketine giriştiler ve bu savaşları da bütün hızı ile sürmektedir.

 

Büyük Atatürk ve onun takipçilerinin kurduğu Cumhuriyet kurumlarının altını üstüne getirdiler.

 

Bu kurumların yönetim felsefelerini değiştirdiler.

 

Akıl ve bilime dayalı yönetim felsefesinden Ortaçağ Arap zihniyetinin ürünü olan dogmatik hurafe inançlar esasına dayalı gerici bir anlayışa getirdiler.

 

Ve bunu da gelecek kuşaklara daha köklü bir şekilde aktarabilmek için gerçek İslam’ın tek kitabı olan Kuran-ı Kerim Müslümanlığı yerine yalancı hadis ravilerinin uydurdukları hadisler ile Arap gelenekçisi fıkıhçıların çöl bedevilerinden din kuralları diye derledikleri adetleri genç beyinlere aşılamak üzere ortaöğretimdeki bilime dayalı okulların çoğunu kaldırarak sözümona din okulları kurdular.

 

Bundan amaçları ne idi?

 

Ortaçağ Arap zihniyetinin ürünü olan biat geleneğini yerleştirerek din sömürüsü sektörü oluşturup, iktidarlarını ve parsayı toplama katakullilerini sürekli hale getirmekten ibarettir.

 

İslam adına Kuran öğretmezler, çünkü orada sürekli olarak akıl ve bilimin öneri olarak tekrar edildiğini bildiklerinden dolayı bunların birgün kendilerini, milleti sömürdüklerinden dolayı tekmeleyeceklerini biliyorlar.

 

RTE ve güruhunun Türk milletine karşı çok büyük cürümler işlediklerini aklı başında her yurttaş çok iyi bilmektedir.

 

RTE ve güruhunun Türk milletine karşı işledikleri çok ağır cürümlerin temel düşüncesi onun varlığını topyekun olarak ortadan kaldırma icraatlarına dayanmaktadır.

 

Bunlar merkezi ve yerel aveneleri ile birlikte milleti soyup soğana çevirmediler mi ve hala daha buna devam etmiyorlar mı?

 

RTE ve güruhu 2002’de iktidara geldiğinde PKK terörü sıfır noktasına gelmişken bunlar ölmüş ölmek üzere olan azmanı tekrar canlandırıp Türk milletinin göğsüne bir hançer gibi saplayarak Türkiye’yi bölme noktasına getirmediler mi ve bu bölme işlemine adına ‘’çözüm süreci’’ dedikleri ‘’ihanet süreci’’ ile yine son hızla devam etmiyorlar mı?

 

RTE ve güruhu demokratik haklarını kullanan yurttaşlarını emirlerindeki polislere hem yaralatıp hem de öldürtmediler mi ve buna yine son hızla devam etmiyorlar mı?

 

RTE ve emrindeki güruh sıfır sorun numaraları ile tüm komşularımızla aramızı açıp sonra da radikal dinci teröristlere silah, mühimmat, eğitim, sağlık, ayni ve nakti yardım yaparak bu ülkelerde yüz binlerce insanın katledilmesine sebep olmadılar mı ve buna yine devam etmiyorlar mı?

 

RTE ve güruhunun bu aşağılık radikal dinci teröristleri desteklemesinin sonucu olarak Suriye ve Irak’tan iki milyon sağlıksız, eğitimsiz, hiçbir ekonomik varlığı olmayan, her türlü(hırsızlık, gasp, adam öldürme, fuhuş, tecavüz vs.) kriminal suçlara bulaşmış, bunlara eğilimli olan iki milyon kirli nüfus Türk milletinin yeterli olmayan ekmeğine gelip ortak olmadı mı ve bunlar toplumumuzun huzurunu bozmadı mı?

 

Bu kadar mülteciyi ancak amatör küme ligi devlet yöneticileri kabul eder ki, zaten RTE’de bu ligin başoyuncusudur.

 

ABD ve Avrupa ülkeleri bu mültecileri neden kabul etmediler?

 

Vallahi bu nedenle ABD ve Avrupa ülke yöneticileri amatör küme liginin dünya çapındaki eşsiz lideri RTE’ye kıçları ile katıla katıla gülüyorlar.

 

İki milyon kirli nüfus şimdilik ekonomik ve kriminal bela olarak başımızda bulunmakla birlikte gelecekte bunlar ülkelerine iade edilmediği taktirde terör başta olmak üzere çok büyük belalara sebep olacaklardır.

 

2015 seçimleri vatanı bölen RTE’nin AKP’si ve avenesi ile vatanı birleştiren ‘’Milli Kurtuluş Öncüleri’’ arasında olacaktır.

 

Türk milletine ‘’Vatanı bölenlere mi yoksa birleştirenlere mi oy vereceksiniz?’’ sloganı üstüne oturtulacak, seçim çalışmasının esası.

 

Diğer bir millete sesleniş ‘’Dışarıdan borç para alarak ekonomiyi yürütenlere mi yoksa üretim ekonomisine geçecek olanlara mı oy vereceksiniz?’’ gerçeği üzerine oturtulacaktır.

 

Çünkü geldiğimiz nokta itibari ile ülkeyi bölenlerle borç para bularak ekonomiyi döndürenler değil ülkeyi birleştirenlerle üretim ekonomisini yaşama geçirecek olanlar iktidar olacaktır.

 

Neden?

 

Emperyalist ABD Ortadoğu da yenilmiştir.

 

ABD’nin desteklediği bölücü ve ekonomiyi batırma adına sıcak paracı RTE ve güruhu da yenilmiştir.

 

Hani Şam’da Emevi camiinde namaz kılacaklardı ne oldu?

 

Bu zavallılar namazın ABD emri ile değil ancak Allah’ın emri ile kılındığını henüz kavrayamamışlar.

 

Görmemişlerin iktidar ve mal hırsı akıllarını başlarından almış.

 

Şuna çok eminim ki, ‘’Milli Kurtuluş Öncüleri’’ 2015 seçimlerine güçlerini birleştirerek girdikleri taktirde iktidar olacaklarından zerre kadar kuşkum bulunmamaktadır.

 

Organize olmakta geç kalınmaması büyük önem arzetmektedir.

 

Bu güç birliğinin ortak paydası akıl ve bilimin ürünü olan Atatürk ilke devrimleridir.

 

Yani, kısaca Atatürk’te birleşilecektir.

 

İşte bu güç birliği sonucunda kurulacak ‘’Milli İktidar’’da yapılacak öncelikli icraat on üç yıllık AKP iktidarı boyunca Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in kurumlarını yok eden icraatları derhal iptal edilerek her şey aslına döndürülecek; devlete ve millete karşı suç işleyen siyasetçi ve bürokratlar ile iktidar yandaşı işinsanlarının yargı önüne çıkarılması olacaktır.

 

Zaten icranın başında olanlar ‘’Yüce Divan’’da yargılanacaklardır.

 

Diğerlerinin yani, bürokratlar ile işinsanlarının yargılanması için ‘’özel mahkeme’’lerin kurulması olmazsa olmazlardandır ki, yaşamsaldır.

 

Çünkü bu mahkemelerde haksız hukuksuz olarak yurttaşların haklarını gasbedip yiyen bürokratlar, yerel ve merkezi siyasetçiler ile iktidarın yandaş işadamları yargılanıp cezalandırılıp, aynı zamanda servetlerine el konularak milletin tamamına harcanmak üzere hazineye aktarılacaktır.

 

Bu iktidar döneminde iki yüz küsür milyar dolardan sekiz yüz milyar dolara ulaşmış borçlarımızı da bu şekilde ödeyerek milletçe büyük bir refah ve feraha kavuşmuş olacağız.

 

Çünkü bu kadar ağır borç bu hortumcular yüzünden oluştu.

 

Hem ‘’Yüce Divan’’ yargılamalarında hem de bu mahkemelerde hortumcuların dış bankalardaki hesapları da titizlikle sorgulanıp hazineye aktarılacaktır.

 

Bu ‘’özel mahkeme’’ler hem merkez hem de taşrada tüm illerde kurulacaktır.

 

Yani sadece metropollerde işlenen her türlü cürüm değil tüm taşradaki hırsız, hortumcu işinsanları ve siyasetçilerde yargılanacaklardır.

 

Bu yargılama Türk tarihinin gelecek kuşaklara ibret olması açısından en önemli olayı olacaktır.

 

Ve böylece gelecekte hiçbir hain yönetici ve hırsız hortumcu işinsanı milletin malını yemeye cesaret edemeyecektir.

 

RTE’yi mi sordunuz?

 

Türk tarihinin bu negatif fenomeni çok özel yargılanacaktır, kimsenin kuşkusu olmasın.

 

‘’Milli İktidar’’ yönetiminde çok hızlı şekilde ceza yasaları çıkarılarak yargılama işleri hukuk devleti ölçütlerine ulaştırılacaktır.

 

Bazı cürümlere ait cezaların çok yetersiz olduğu çok aşikardır.

 

Örneğin, vatan ve millete ihanet cezaları ile onları soyup soğana çevirme cürümlerinin karşılığı çok ağır olmalıdır.

 

Ve, bu çıkarılacak olan yeni ceza yasaları istisnasız bir şekilde geriye doğru işletilecektir.

 

RTE ve güruhu 2015 senesinde ‘’Yüce Divan’’ huzurundadır.

 

Suça bulaşarak milletin malını hortumlayan yerel ve merkezi yandaşları da ‘’özel mahkeme’’ler huzurunda olacaktır.

 

Merkezde ve yerelde suça bulaşmamış tüm masum yurttaşlar AKP yandaşı hortumcuların cürümleri ile ilgili çetelelerini belgeleri ile titiz bir şekilde tutsunlar.

 

On iki senedir keser döndü sap döndü, şimdi de hesap döndü.

 

Evet, konjonktür millici yurtseverlerin lehine döndü.

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!