Millet İttifakı’ndan Keçiören’de ‘Güçlü’ miting

Millet İttifakı’ndan Keçiören’de ‘Güçlü’ miting
20 Mart 2019 18:43

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkan Adayı Güçlü Şenel, Dutluk Meydanı’nda “Büyük Keçiören” mitingini gerçekleştirdi. Mitingde konuşan Şenel, “1 Nisan’da Keçiören’de ve Ankara’da güneş farklı doğacak. İyilerin zaferi ile uyanacağız. Keçiören’de güçlü bir gelecek kuracağız. Keçiören’e Güçlü gelecek, Ankara’ya da yavaş yavaş Mansur Yavaş gelecek” dedi. Şenel, “Biz Keçiören’i mahalle meclisleri ile idare edeceğiz. Sizlere sormadan Keçiören’de bir çivi çakmayacağız” diye konuştu.

 

 

 

Miting öncesinde alanı gezerek vatandaşlarla tokalaşan Şenel, yoğun ilgiyle karşılandı. Mitingde “Mansur Başkan“ ve “Güçlü Başkan Güçlü Keçiören” sloganları atıldı. Mitinge İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal, CHP Genel Başkan Yardımcıları Yıldırım Kaya ve Bülent Kuşoğlu, CHP Parti Meclisi Üyeleri Haluk Koç, Tekin Bingöl, Semra Dinçer, CHP Milletvekilleri Gamze Taşçıer, Servet Ünsal, Ali Haydar Hakverdi, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk ve CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener’in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

 
“SANDIKLARI PATLATACAĞIZ”

 
Mitingde konuşan Şenel, “Çıkmış olduğumuz bu yolda Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş Beyefendi ve bana bir omuz vererek yükselttiniz. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Biz Keçiören’i mahalle meclisleri ile idare edeceğiz. Sizlere sormadan Keçiören’de bir çivi çakmayacağız” dedi. Şenel, şunları kaydetti:
“Böylece Keçiören’deki gibi hesapsız bir kule bir daha yapılmayacak. O kuleye 27 milyon harcandı çok yazık. Biz o kuleyi ilim, irfan yuvası yapacağız. 30 milyon harcanarak lokanta yapılmaz. Hepinize güveniyorum. 31 Mart’ta sandıkları oylarımızla patlatmaya hazır mısınız? Martın sonu bahar olsun mu? Allah sizden razı olsun. Hepinizi kutlayarak tebrik ediyorum. 1 Nisan’da Keçiören’de ve Ankara’da güneş farklı doğacak. İyilerin zaferi ile uyanacağız. Buradan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na teşekkürü bir borç biliyorum. İnşallah Keçiören’de güçlü bir gelecek kuracağız. Keçiören’e Güçlü gelecek, Ankara’ya da yavaş yavaş Mansur Yavaş gelecek. Allah’a emanet olun. Hızır yoldaşınız, Ali kılavuzunuz olsun.”

 
“ANKARA’DA YÖNETİM DEĞİŞECEK”

 
Yavaş da, “Ankara kararını vermiş göreceksiniz ne yaparlarsa yapsınlar sandıklar patlayacak ve Ankara’da yönetim değişecek” dedi. Yavaş, “Bu kadar kötülüğe karşı yapabileceğimiz bir şey var o da sandıklara sahip çıkmak. 2014’teki acıyı tekrar yaşamayacağız. Seçime on gün kaldı. On gün sonra bu yönetim değişecek” diye konuştu.

 
“KEÇİÖREN’İN GÜÇLÜ BAŞKANA İHTİYACI VAR”

 
Kılıçdaroğlu ise şöyle konuştu:

 
“Bakın burada Güçlü Başkan var. Keçiören’in de zaten güçlü bir belediye başkanına ihtiyacı var. Oylarımızı Keçiören’de Güçlü Beye vereceğiz. Mansur Yavaş ise sadece bir Ankara markası değil. İftiralar ve aklanması nedeniyle artık bir Türkiye markası. Ankara Türkiye’nin başkentidir. Kurtuluş Savaşı’nın merkezidir. Ankara’yı yıllardır yönetiyorlar ve kentin hiçbir sorununu çözemediler. Artık Ankara’nın da huzura ihtiyacı var. Keçiören’de Ülkücü hareketin ne kadar güçlü olduğunu biliyorum. Milliyetçilik sıradan bir olay değildir. Milliyetçi olmak için Kuvayi Milliyeci olmak gerek. İthal aday ile Ankara mı yönetilir? Ankara’ya bir Ankara yiğidini getirmek lazım. Güçlü Şenel ve Mansur Yavaş’a oy vereceğiz ki huzur içinde evimize gidelim. Mansur Başkan ve Güçlü Başkanın gönlünde insan sevgisi var. Her ikisi de aynı düşünce ve ülkü ile yola çıktılar. İki başkanı da sizlere, sizi ise Allah’a emanet ediyorum.”