Millet İttifakı Keçiören adayı Şenel: Efsane dediklerini torun bakmaya evine göndereceğim

Millet İttifakı Keçiören adayı Şenel: Efsane dediklerini torun bakmaya evine göndereceğim
25 Mart 2019 11:12

Millet İttifakı’nın Keçiören Belediye Başkan Adayı Güçlü Şenel, 31 Mart Yerel Seçimlerinde vatan, Atatürk ve cumhuriyet paydasında bir araya gelen her kesimden oy istediğini belirtti. Şenel, “Biliyorum gerçek ülkücüler de benimle. Türk milliyetçileri gerçek kardeşlerine oy verecek ve onları sandığa gömeceğiz” dedi. Şenel, rakibi Turgut Altınok için ise “Efsane olunmaz, efsane doğulur. Ben de inşallah efsane dediklerini torun bakmak üzere evine göndereceğim” diye konuştu.

 

 
Seçim çalışmalarını sürdüren Şenel, dün Kuyubaşı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Şenel, açılışta yaptığı konuşmada, “Seçime bir hafta kaldı. Bir hafta sonra şapka düşecek ve kel görünecek. Gönüllerden çıkanlar bayrak asarak oy alamazlar. Biz gönüllerdeyiz” dedi. Şenel, “Bu küçücük dükkânda kardeşlerim çalışıyor ancak görüyorsunuz bizi bayraklara boğdular. Kendi bayraklarımızı asacak yer bulamıyoruz. Bayraklarla oy kazanılmaz. Pankart keserek de oy alınmaz. Keçiören’e güçlü bir gelecek lazım Güçlü gelecek için de Güçlü başkan lazım” diye konuştu.

 
“PROJELERİMİZLE GELİYORUZ”

 
Şenel, şunları kaydetti:

 
“Ben Keçiören’de doğmuş, büyümüş, siyasetini de ticaretini de Keçiören’de yapmış 55 yaşında bir kardeşinizim. Ben Keçiören’e 3 dönem belediye başkanı olmadım. 4. defa gelip seçim kaybetmedim. Şimdi de 5. defa girmiyorum seçime. Ben ilk defa huzurunuzdayım. Biz Keçiören’e projelerimizle geliyoruz. Bir heyecanımız var. İnsanlar açken, gençler işsizken çılgın projeler yapmak bizim şiarımızda yok. Biz, ‘Aş ve iş’ diyoruz. Keçiören adeta büyük bir otel kent. Keçiören’de bir sanayi bölgesi var mı? Yok. 25 senedir siz Keçiören’i idare ediyorsunuz neden yapmadınız? O halde sizin ortaya koyacağınız projelerin hepsi boş.

 
“BEKA SORUNU DEĞİL AÇ GEZENİN SORUNU VAR”

 
Ülkenin içine düştüğü durumu görüyor musunuz? Bir baba, çocuğu aç olduğu için marketten mama çalarken yakalandı utanmıyor musunuz? Evet ülkede beka sorunu yok ama bu babanın sorunu var. Mama alamadığı için kendini yakan babanın, aç gezenin, işsizin sorunu var. Geçen bir basın mensubu, ‘Belediyeyi alırsan ve seni görevden alırlarsa ne yapacaksın?’ diye sordu. Ben kellemi ortaya koydum kellemi. Ama niye? Halka güvendiğim için koydum.”

 
“BELEDİYELERİ KAYBEDECEKSİNİZ”

 
Şenel, şöyle devam etti:

 
“1989’da da kendisine ‘efsane’ diyen bir başkan vardı hatırlayın. ‘Melih Gökçek, Bedrettin Dalan yıkılmaz’ diyorlardı. Ne oldu o efsaneleri evine gönderen biri çıktı. Efsane olunmaz, efsane doğulur. Ben de inşallah efsane dediklerini torun bakmak üzere evine göndereceğim. Bu millet Turgut Özal’a 5 yıl süre verdi ve gereğini yaptı. Size belediyelerde 25 yıl süre vermiş. Bu millet gereğini yapmayacak mı sanıyorsunuz? Öyle bir ayar çekecek ki bu ayar kalın bir ayar olacak ve tüm belediyeleri kaybedeceksiniz.”

 
“KOLTUKLARININ BEKASI”

 
Biz milletin ittifakıyız onların ki koltuk ittifakı. Bu ülkede beka sorunu var doğru ama onların koltuklarının bekası. Koltuktan kalkmaktan korkuyorlar. Yerel seçimlerde vatan, Atatürk ve cumhuriyet paydasında bir araya gelen her kesimden oy istiyorum. Biliyorum gerçek ülkücüler de benimle. 1999’da Muharrem Beşir’e çalıştı diye ülkücüleri belediyeden ben atmadım. Ülkücüler bunları unuttu mu sanıyorsunuz? 2004’te Muzaffer Pala kardeşimize neler dediler? 2014’te Mehmet Ali Tanrıverdi abimize neler dediler? Unuttuk mu? Türk milliyetçileri gerçek kardeşlerine oy verecek ve onları sandığa gömeceğiz.”

 
“SANDIKLARI TERK ETMEYİN”

 
Şenel, ayrıca sandıklara sahip çıkma çağrısı yaptı. Şenel, “Sandıkları sonuna kadar bekleyelim ne olursunuz. Gerekirse 2 gün uyumayın, aç kalın ama sandıkları terk etmeyin” dedi.