MHP’li Halaçoğlu: İktidarın ampulü patladı, Türkiye karanlıkta kaldı

MHP’li Halaçoğlu: İktidarın ampulü patladı, Türkiye karanlıkta kaldı
31 Mart 2015 19:30

MHP Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Kayseri’de partisinin istişare ve milletvekili aday adayı tanıtım toplantısında iktidara yüklendi. Halaçoğlu, “İktidarın ampulü patladı, Türkiye karanlıkta kaldı.

 

Bugün iktidarın ampulünün patladığı gün. İnşallah bu ülkeyi aydınlığa çıkaracak olan parti, MHP’dir’’ dedi. MHP, 8 Haziran sabahı, saray bozuntusu olan yerde oturanı, vatana ihanetten Yüce Divan’a çıkaracaktır. Toprağı terk etmek, vatana ihanettir ve bunun cezası da bellidir’’ diye konuştu.

 

MHP Kayseri İl Başkanlığı’nın düzenlediği 5’nci İstişare ve aday adayı tanıtım toplantısı, Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıya, MHP Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, MKYK Üyesi Başbuğ Pınarbaşı ve 42 milletvekili aday adayı ve partililer katıldı. Bozkurt işareti yaparak salona gelen ve salonda sürekli ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ ve ‘Alparslan Türkeş’in Askerleriyiz’ diye bağıran asenalar, ismi okunan her aday adayını alkışladılar. Toplantı öncesi kürsüden gün boyu süren elektrik kesintisine atıfta bulunan sunucu, “Bu rezaleti size bildiriyoruz. MHP iktirdarında böyle rezalet sizlerin sayesinde inşallah yaşanmayacak’’ dedi. MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, yaptığı konuşmada, elektrik kesintisi başta olmak üzere sorunlara değinerek “MHP, saray bozuntusu olan yerde oturanı, vatana ihanetten Yüce Divan’a çıkaracaktır. Toprağı terk etmek, vatana ihanettir ve bunun cezası da bellidir’’ diye konuştu. Halaçoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

 

“İktidarın ampulü patladı, Türkiye karanlıkta kaldı. Bugün ben heyecanlı bir koşma yapmayacağım, çünkü bugün, iktidarın ampulünün patladığı gün. İnşallah bu ülkeyi aydınlığa çıkaracak olan parti, MHP’dir. Başka parti bunu yapamaz. Çünkü MHP mensupları vatan aşığıdır, vatanını canı pahasına sever. Bizimle Yürü Türkiye diye yola çıktık. Çünkü, Türk askerinin başına çuval geçirenlerle görüşen, PKK’yla görüşmesini inkar edenler, şimdi kucak açtılar. Ancak vatanını satmayan, yalan söylemeyen, cebini doldurmayan, kul hakkı yemeyen insanlar olan insanlar bizlerle birliktedir. Allah bize haram lokma nasip etmemiş, biz Allah’tan korkarız, başka kimseden çekinmeyiz, yalan söylemeyiz. Allah bu inancımızı sarsmasın. Bizi birbirimize düşürmeye çalışanlar var. Çünkü MHP’de durdurulamaz bir yükseliş var. Samimi olarak söylüyorum, bu iktidar devam ederse, Türkiye Cumhuriyeti Devleti kalmayacak.”