MHP’de kurultay yapılacak mı?

MHP’de kurultay yapılacak mı?
15 Mayıs 2016 09:30

Muhalifler, “Devletin bariyerleri ve TOMA’larına karşı harp etmeye gitmiyoruz. Salon açılırsa kurultayı toplayacağız” demişti

 

 

 

T24 – MHP’de karşılıklı alınan mahkeme kararlarıyla yılan hikayesine dönen olağanüstü kurultay sürecinde gözler Ankara’daki Büyük Anadolu Oteli’nde… MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bayrak açan dört genel başkan adayı, Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın ve Ümit Özdağ, bir araya gelerek, “15 Mayıs’ta sadece kurultayın yapılacağı Büyük Anadolu Oteli’nde basın toplantısı düzenleme” kararı aldı. Ancak Akşener ve Oğan daha sonra “Kurultayı toplayacağız” derken, Aydın ve Özdağ, “Yargıtay kararı beklenmeli. Aksi halde ülkücüler karşı karşıya gelir” uyarısında bulundu. Son kez bir araya gelen muhalifler, “Devletin bariyerleri ve TOMA’larına karşı harp etmeye gitmiyoruz. Salon açılırsa kurultayı toplayacağız” demişti.

 

MHP’de önceki gün hareketli saatler yaşanmış, yargıdan ardı ardına gelen kararlardan sonra Ankara Valiliği bir “kurultayın toplanamayacağını” açıklamıştı.

 

Polis Ankara’da kurultay için adres gösterilen Büyük Anadolu Oteli’nin çevresindeki güvenlik önlemlerini tamamladı.

 

Kaynak: T24