‘MHP delegesiyim ama oyum Alper Taş’a’

‘MHP delegesiyim ama oyum Alper Taş’a’
3 Mart 2019 14:37

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş’ın seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Piyalepaşa ve Fetihtepe mahallelerini ziyaret eden Alper Taş, bölgedeki seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. Piyalepaşa’da Alper Taş’ın sohbet ettiği bir vatandaş, “MHP delegesiyim ama oyum size” dedi.

 

 

AÇILIŞ ETKİNLİĞİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

 

 

Piyalepaşa ve Fetihtepe’de esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Alper Taş’a bölge halkının ilgisi yoğun oldu. Ardından bölgede miting havasında geçen seçim irtibat bürosunun açılış etkinliğinde konuşan Alper Taş, kentsel dönüşümde bölge halkının çıkarını koruyacaklarını, vatandaşların kentsel dönüşüm eliyle kent merkezlerinin dışına sürülmesine asla müsaade etmeyeceklerini bir kez daha vurguladı.

 

HALICIOĞLU HORONA DOYDU

 

Seçim irtibat bürosunun açılışının ardından Halıcıoğlu Mahallesi’ndeki Ardeşenliler Derneği’ni ziyaret eden Alper Taş, ardından halkın yoğun katılımıyla tulum eşliğinde mahalleyi gezdi. Karadenizli vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte horon da oynandı ve Alper Taş’a destek sloganları atıldı.

 

“ÇALACAĞIZ AMA KAPINIZI ÇALACAĞIZ”

 

Akşam saatlerinde ise Kırşehirlilerin davetlisi olarak Çıksalın’da bulunan Kırşehir Çevre Köyleri Derneği’ne giden Alper Taş’ı burada yüzü aşkın Kırşehirli karşıladı. Kırşehirlilerin Beyoğlu’na yönelik sorunları ve çözüm önerilerinin dinlendiği etkinlikte ilginç diyaloglar da yaşandı. Kırşehirli bir gencin, “Bizim merak ettiğimiz en büyük konu çalıp çalmayacağınız. Biz de soruyoruz: Çalacak mısınız? Çünkü bugüne kadar yönetime gelen birçok kişi zengin oldu”demesi üzerine Alper Taş’ın cevabı, “Çalacağız ama kapınızı çalacağız” şeklinde oldu.

Kırşehir Çevre Köyleri Derneği’ndeki etkinliğin ardından Alper Taş, Sivas Hafik Esenli Köyü Derneği dayanışma gecesine de katıldı ve burada kısa bir konuşma yaptı.

1551597294_halicioglu 1551597294_piyalepasa 1551597294_piyalepasa1 1551597296_halicioglu_bulusma 1551597296_horon