Metin2 Pvp Serverler

Metin2 Pvp Serverler
17 Aralık 2018 16:28

Metin2 Pvp Dünyası

 

Metin2 oyununda dört çeşit karakter ve iki farklı ırk vardır. Bu karakterler; ninja, şaman, şura ve savaşçıdır. Savaşçıların birincil gücü zırhları ve yakın dövüş silahlarıdır. Dengeli bir zihin ve üstün fiziksel güçlere ulaşmak için oyunda başarılar elde etmek gerekir. Yeteneklere eklenen kabiliyetler sayesinde, 2 el ile kullanılan ve ağır hasar veren bıçaklar kullanılabilir. Düşmanların saldırılarıysa kalkan veya kılıç ile savuşturulabilir. Metin2’deki ninja karakteri, profesyonel bir suikastçidir ve pusu kurarak saldırır. Hareketini ve hızını giydiği hafif zırhlardan alır. Yay ve kama kullanan ninjalar, kendilerini yeteneklerine adarlar ve usta dövüşçülerdir. Şaman karakteriyse büyü ve sihir kullanırlar, oldukça zekidirler. Arkadaşlarına destek olurken ve savaşırken, büyü güçlerini kullanırlar. Yetenekleri uzmanlık seviyesine gelen şaman karakteri, destek büyüleri ve iyileştirme yapar.

 

Metin2 Pvp Serverler Özellikleri

 

İnternet üzerinden oynanan ve çok oyunculu desteği olan pvp serverler tamamen aynı değildir. Zorlukları kolaylaştıran ve hilesiz ortam sağlayan metin2 pvp serverler oyunun bir yaması gibidir. Düzeltmeler ve ekstra özellikler sayesinde oyun daha eğlenceli bir hal alır. Hile koruması sayesinde, oyuna emek veren kişilerin emekleri korunur ve insanlar haklarının korunduklarını bilerek oyuna devam ederler. Oyun için aylarca emek veren kişiler, bu yama sayesinde kendini güvende hissederler. Oyuna eklenen birbirinden farklı etkinliklerse rekabeti canlı tutar ve kişinin oyuna ayırdığı zamanın daha da artmasına neden olur. Güncellemeler ile oyun daha canlı tutulur ve yeni eklemeler oyuncuları memnun eder. Oyuncuların istekleri gözetilerek pvp serverlere birtakım özellikler eklenip çıkarılabilir. Oyuncular server seçmeden önce nasıl bir server istediğine karar vermeli, kararını ona göre vermelidir.

 

Metin2 Pvp Serverler Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Geçici sunuculardan oyun oynamaktan sıkılan oyuncular haklarının gözetileceği kalıcı serverler ararlar. Metin2’de bulunan serverlerin hepsi güncel olmakla birlikte hepsi kalıcı özelliklere sahiptir. Serverlerdeki oyuncu yoğunluğuna göre oyuncular kendilerine uygun serverleri seçip katılabilmektedir. Oynayacağı serveri daha kolay belirlemek isteyen Metin2 oyuncusu, nasıl bir serverde oynamak istediğini ve beklentilerini düşünmelidir. Oynanmak istenen serverin tüm dosyaları indirilir, kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaparak serverin avantajlı dünyasına giriş yapılır. Geniş seçenekler sunan serverler; kolay, orta ve zor seviyelere ayrılmaktadır. Metin2 oyuncusu istediği zorluktaki serveri seçebilmektedir. Metin2 oynarken biraz zor seviyede oynamak isteyen oyuncular zor seviyesindeki serverleri tercih edebilir. Kolay bir şekilde fazla emek harcamadan mücadele ederek oynamak isteyenler için kolay seviyedeki serverler önerilir.