Metin2 pvp nasıl bağlanılır

Metin2 pvp nasıl bağlanılır
21 Kasım 2016 10:04

Teknoloji dünyasında dijital temelli bilgisayar oyunları yoğun ilgi görürken, son dönemlerde bu oyunlar arasında MMORPG rol yapma oyunlarının daha fazla öne çıktığını söylemek mümkün olur ki bu aşamada Metin2 oyunu alanının lideri pozisyonunda yer alıyor.

 

 

 

 

 

Özellikle daha iyi bir oyun deneyimi sunumu açısından günümüzde Metin2 oyununa yönelik olarak pvp serverler oluşturuluyor. Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de çok geniş bir kitlesi bulunan Metin2 oyununda oyuncunun daha renkli ve daha keyifli bir oyun deneyimi alabilmesini sağlayacak bu özel serverlere ilgi yoğun olsa da pek çok oyunca bu serverlerde oyunu nasıl oynayabileceğine dair bilgi sahibi olmayabiliyor.

 

 

Metin2 oyununa yönelik olarak oluşturulan bu özel Metin2 pvp serverlerı üzerinde daha keyifli ve daha çetin mücadeleler ile oyun anlayışına uygun bir oyun deneyimi yaşamak için temel yapıda normal bir Metin2 TR sunucusuna giriş ile aynı olsa da bazı ufak farklılıkları da bulunuyor. Bu çerçevede oyuncunun ilk olarak Metin2 oyununun resmi sitesi aracılığıyla bu eşsiz dünyaya açılma şansı verecek oyunun orijinal dosyasının indirilmesi gerekliliği bulunuyor. Oyunu indiren oyuncunun ikincil aşamada ise resmi oyun çerçevesinde bir defaya mahsus olarak oyuna bağlanarak, oyunda eşsiz mücadelelere girebileceği karakterini yaratma aşamasına dek gelinmesi gerekiyor ki bu şekilde Metin2 dosyalarının tamamen güncel ve kullanılabilir durumda olması sağlanabiliyor.

 

 

Günümüzün dünya genelinde en fazla oyuncu sayısına sahip olan MMORPG oyunlarından birisi olan Metin2 oyununa normal sunucuya göre daha fazla renk katabilmek amacı ile katılım gerçekleştirilecek Metin2 pvp serverler içerisinde server seçimi en önemli aşamayı oluşturuyor. Bu aşamada son dönemlerde özel olarak oluşturulmuş olan çok farklı sunucu seçenekleri bulunuyor. Özellikle zor, kolay ve orta gibi farklı zorluk kademelerinin yanı sıra karakter yapısı ve oyuncu alışkanlıkları gibi pek çok faktöre göre editli-editsiz şeklinde farklı özelliklerdeki server alternatifleri arasından en uygun olanının seçilmesi gerekiyor.

 

 

Bu aşamada kişisel Metin2 deneyimleri ön plana çıksa da günümüzde bu özel serverler açısından başta oyuncu sayısı fazlalığı gibi pek çok faktörde kaliteli ve iyi bir oyun deneyimini seçebilme konusunda oyuncuya avantajlar sağlayabiliyor. Bu aşamada server seçimini yapan oyuncu, servera kayıt işlemlerini gerçekleştirerek, oyun dosyalarını bilgisayarına indirebiliyor. Son aşamada ise indirilen dosyalar, orijinal dosya içerisine atılarak, Metin2.exe dosyası aracılığıyla oyuna giriş yapılabiliyor.