Mesut Yılmaz’ın oğlu hayatını kaybetti!

Mesut Yılmaz’ın oğlu hayatını kaybetti!
16 Aralık 2017 12:29

Eski başbakan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. Beykoz Konakları’ndaki evinde silahla vurulmuş halde bulunan 38 yaşındaki Yavuz Yılmaz’ın intihar ettiğinden şüphe ediliyor. Haberi ABD’de alan Mesut Yılmaz acilen Türkiye’ye dönmek üzere harekete geçti. Komşuların ifadesi üzerine evden tek el silah sesi duyuldu

 

 

Sabah saatlerinde çalışanları evden gönderen Yılmaz’ın ihtihar ettiği öne sürülüyor. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor. Eve girip girmediğinin belirlenmesi için kamera kayıtları inceleniyor. Mesut Yılmaz’ın bugün hayatını kaybeden oğlunun korumaları, verdiği ilk ifadede “Sabah çilingirle girdik, silahı başucunda bulduk” dediler.

 

 

Kısa bir süre önce ABD’ye giden Mesut ve Berna Yılmaz’ın haberi aldıktan sonra Türkiye’ye dönmek için harekete geçtiği belirtildi.

Yavuz Yılmaz’ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile CFS İstanbul Yatırım A.Ş isimli bir şirketleri vardı. İki kardeş bir ara İstanbul’daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı.

 

İÇİŞLERİ BAKANI’NDAN AÇIKLAMA

 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ”Olay sabah saat 09:00’da olmuş. Arkadaşlar olay yerinde inceleme yapıyor. Mesut Yılmaz, ABD’den dönüyor. Yavuz Yılmaz’ın amcalarıyla irtibat halindeyiz” dedi.