Mersin’de Buz Lazer ile Gelen Pürüzsüz Cilt

Mersin’de Buz Lazer ile Gelen Pürüzsüz Cilt
19 Mayıs 2020 17:43

İnsanlar doğduğu andan itibaren cildinde çevrili bir tüy yapısı vardır. Bu tüyler ilk zamanlar renksiz ve yumuşakken zamanla farklılaşmaya başlar. Hem sosyal hem tıbbi açıdan bu tüylerin vücuttan temizlenmesi gerekir, çünkü vücutta bazı bölgelerdeki tüyler birçok hastalığa sebep olabilmektedir. Bu sebeple vücut bu tüylerden arındırılmalı ve hijyen sağlanmalıdır. İstenmeyen tüylerin temizlenmesi için birçok yol bulunur, eski yıllardan beri hijyeni sağlamak için birçok yöntem uygulanır ve bu yöntemler geçici olduğu için sürekli müdahale etmek zorunda kalınır. Bu fikirle geçici yöntemleri geride bırakan lazer epilasyon hayatımıza girmiştir. Lazer epilasyon uygulaması istenmeyen tüyleri kalıcı olarak yok eden bir yöntemdir. Ancak lazer epilasyon yaptıran herkes rahatlığından, bir daha tüy çıkmıyor olmasından memnunken, uygulama esnasında acı ve ağrı hissettirmesinden şikayetçi olmuşlardır. Bu şikayetler dikkate alındığında yeni bir sistem geliştirilmiş ve Buz Lazer karşımıza çıkmıştır. Buz Lazer istenmeyen tüyleri kalıcı olarak yok eden ve bunu konforlu olarak sağlayan bir yöntemdir. Acı ve ağrı hissetmeden istenmeyen tüylerden kurtulmak artık mümkün! Buz Lazer sayesinde pürüzsüz bir cilde sahip olabilir hem de masaj rahatlığında seanslarla bunu sağlayabilirsiniz. Buz Lazer Epilasyon Mersin başta olmak üzere ülkemizde bütün illerde hizmet vermektedir. Hem kadın hem de erkekler için en ideal çözüm olan Buz Lazer ile geç kalmadan tanışın! Buz Lazer Soprano Platinum modeli Dermatolog Doktor Ezgi Bayraktar kliniğinde hizmet vermektedir. Özellikle yaz aylardında bronz tene de uygulanan Buz Lazer şimdi en son modeli Soprano Ice Platinum ile Mersin de hizmet vermeye başladı.

re

Buz Lazer Nedir ve Nasıl Uygulanır?

Buz Lazer, lazer teknolojisini kullanan bir epilasyon yöntemidir. Lazer ışınlarıyla kıl kökleri tahrip edilir ve bir daha kıl oluşumu engellenir. Ancak Buz Lazeri diğer yöntemlerden ayıran en önemli özelliği bunu yaparken acı ve ağrı hissettirmemesidir. Dünya da bir ilk olan Buz Lazer, FDA onayına sahip son derece güvenli bir yöntemdir. Ayrıca Buz lazer hızıyla da fark yaratmaktadır. Çünkü uygulama süresi oldukça kısadır, yaklaşık 30-35 dakika gibi bir sürede tüm vücuda uygulanabilmektedir.

Buz Lazer tüm cilt ve kıl tiplerinde uygulanabilir. Üstelik mevsim fark etmeden yaz ya da kış dilediğiniz zaman Buz Lazer ile istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz. Vücutta bulunan tüylerinden kalıcı olarak kurtulmak isteyen herkes Lazer Epilasyon Mersin’de Buz Lazer ile bu keyfi yaşayabilir. Kalıcı epilasyonun rahatlığını her zaman yaşayabilir, dilediğiniz zaman istediğiniz yere kıyafet korkusu olmadan gidebilirsiniz. Buz Lazer teknolojisi ile erkekler de istenmeyen tüylere veda edebilir, hem de ulaşılması güç bölgelere ulaşan Buz Lazer ile kulak içi, burun içi ve kaş arası gibi bölgelere bile lazer epilasyon yaptırabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve size en yakın kliniği bulmanız için www.buzlazer.com adresini ziyaret edebilirsiniz.