Meral Akşener’e kumpas mı kuruluyor?

Meral Akşener’e kumpas mı kuruluyor?
16 Ekim 2017 09:31

Öncelikle ve önemle bir hususu belirteyim ki, önceki dönem parlamenteri ve siyasetçi olarak Meral Akşener’in başarılı olmasını hep istedim.

 

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

 

Kamuoyunda ve köşe yazarlığı yaptığım ”halkınhabercisi.com” internet haber sitesinde bilhassa MHP genel başkanlığına aday olduğu ve partisinden ihraç edilmeden önceki RTE destekli hukuk hokkabazlığının, her tür alçaklığın yapıldığı o dönemde kendisine destek yazıları yazdığım gibi, Devlet Bahçeli’yi de en sert şekilde eleştiren makaleler kaleme almıştım.

 

 

Bu makalelerimden en prototip örneklerinden biri, linkinden okunacağı gibi yine bu köşede 24 Nisan 2016 tarihli ”Bugünkü MHP yönetimi zorbalığı politikaya alet ediyor” başlıklı olanıdır ki lütfen tıklanarayarak okursanız anlaşılacağı gibi Meral Akşener’e ne kadar içtenlikle destek verdiğimin çok açık kanıtıdır.

 

 

Bunu açıklamamın nedeni Türkiye’nin kurtuluşu için vesile olacak bir partileşmeye ve bir şahsiyetin çabalamalarına çomak sokmak anlayışında olmadığımı anlatmak içindir.

 

 

O tarihlerde yeni bir parti kurmanın bile gündemde olmadığı bir durumda Meral Akşener’in MHP’nin başına geçmesini ne kadar da çok istiyordum.

 

 

Meral Akşener ve bugün etrafında bulunan kurmaylarının hukuk hokkabazlıklarıyla MHP’den zorbalıkla ihraç edilmesinden sonra partileşme kararı alınca hiçbir fikir ve düşünce beyan etmeden, sadece yakından izleyerek, bu konudaki gelişmeleri tartarak sonucun ne yöne doğru gittiğini/gideceğini bekledim.

 

 

Ama geldiğimiz nokta itibariyle hi ç de hoş olmayan gelişmeler olduğuna ve Meral Akşener’in kumpasa alınma gayretlerinin olabileceğine ve bu yönde kimileri tarafından olağanüstü gayretler gösterildiğine kanaat getirdim.

 

 

Bu çok önemli noktaya geçmeden önce kurulacak yeni partide Meral Akşener’e üç koldan çok yoğun saldırı olabileceğini, Türkiye’deki siyasal dinamikleri bilen birisi olarak düşünüyorum.

 

 

Bunlardan biri AKP ve bilhassa RTE tarafından yapılacak hukuk zorbalığına dayalı saldırılar, diğeri Devlet Bahçeli tarafından yapılacak Bizans oyunları, bir diğeri de parti içindeki şimdilik dost görünen muhalifler tarafından kurulacak kurt kapanı tuzakları ki, esasında bu makalemizin ana eksenini de bu madde teşkil ediyor.

 

 

Yani muhaliflerin kumpası.

 

 

Buraya geçmeden önce her üç tehlike odak noktalarının da ajanlarını ve adamlarını partinin her kademesine, kurucular kuruluna, MKYK’ya sinsice yerleştirme işleriyle uğraştıkları kesindir.

 

 

RTE’nin, Bahçeli’nin karıştırmak istedikleri her tür siyasal ve sosyal organizasyonlara ajanlar yerleştirmediğini düşünmek abesle iştigal etmek ve politik acemiliktir.

 

 

Zaten parti içi muhalifler o kadar sinsi uğraşıyorlar ki, ilk kurultayda Meral Akşener’i devirip partinin başına geçmek için vatansever, Türk ve Atatürk milliyetçisi vatan evlatlarını, ülkesinden ve milletinden başka sevdası olmayan aydınları yeni oluşumdan uzak tutup, nerede çıkarcı, kaypak, yalaka karakterler varsa onları burada birleştirerek ilerde basit çıkarlarla rahatça satın alabilsinler!

 

 

RTE’nin bu hususta özel olarak da en çok ilgilendiği alan ise ajanları vasıtasıyla her tür ispiyon etkinlikleri ve tehditlerle korkusuz erdemli vatan evlatlarını yeni oluşumdan uzak tutma işidir ki, sanki Meral Akşener muhalifleri ile resen sözleşmiş gibidir.

 

 

Yeni oluşumda kadrolar kurulurken taşlar buna göre döşeniyor.

 

 

Bu durumu elbette bazı gözlemlere dayanarak bilmemek olası değildir.

 

 

Bir partiye insan kazandırılırken çıkarcı, üçkağıtçı, yalaka, hırsız talancı, iktidar gücü ile haram para peşinde koşan iftiracı şerefsizlerle istişare yapılmaz ve böyle alçaklara bu adam iyi mi yoksa kötü mü diye sorulmaz.

 

 

Çünkü böyle alçaklar kendilerine alan açılması için herkese kara çalacaklardır.

 

 

Ah bir de bu alçakları , sorulan kişilere sorulduğu zaman ne kadar da insanlıktan uzak ve berbat geçmişleri oldukları anlaşılsa!

 

 

Ayrıca Devlet Bahçeli’nin sözüm ona partiden attığı ne kadar ‘’yumurta topuk, sivri burun ayakkabılı’’ ülkücü geçinen sokak kabadayısı varsa her yerde yeni oluşum adına boy gösterip, meşhur selamlayışlarıyla ‘’küt küt’’ kafa tokuşturuyorlar ki, yarın öbür gün bunların kurultaylarda sonucu etkilemek ve lideri aşağı indirmek için sandalye fırlatmayacağını kimse garanti edemez, çünkü MHP tarihinde bunlar vakay-i adiyedendir.

 

 

Ülkücü kökenli bir vatandaş olarak söylüyorum, Türk aydını ve Türk milleti bir daha asla faşizme geçit vermeyecektir.

 

 

Ülkücülüğün Türk tarihinden aldığımız ilhamla üç kaidesi vardır, bunlar bilge olmak, alp olmak, düzgün olmak.

 

 

Büyük Türk hakanı Bilge Kağan’ın yaptırdığı Orhun Yazıtları’nda olan bu üç Türk hasletinin anlamları bilgili olacaksın, sürekli okuyacaksın; alp olacaksın yani yiğit olacaksın, düzgün olmak yani dürüst olacaksın şeklindedir ve işte ülkücülük budur; sokak kabadayılığı değildir.

 

 

Üstelik yeni oluşum verilen beyanatlara baktığımız zaman MHP tandanslı bir parti değil, tüm kitleleri kucaklayan uygar demokrat bir parti vaadi ile muhatap olduğumuz biliniyor.

 

 

Anadolu’nun her ilinden ilçesinden vatansever insanların olduğu gibi, çıkarcı, politika üçkağıtçısı karakter yoksunlarının da yeni oluşumda görev almak için Ankara’ya koştukları ve çalışma ofisini meşgul ettikleri söyleniyor.

 

 

Ama politika üçkağıtçıları kadar yüzsüz davrananlar hiçbir dönemde olmadığı gibi bu dönemde de aynı şirretlikle devam etmektedir.

 

 

Aslında Neral Akşener’in arkasına alacağı samimi kitlelerle birlikte hiç de muhaliflere ihtiyacı yoktu ve onların bu harekete bir gram katkıları bile olmadı, olmayacaktır, ilerleyen zaman diliminde ise çok ağır zararlarını görecektir.

 

 

Yakın geçmişte Meral Akşener’i üzerine yapışmayan iftiralarla suçlayanların bu saatten sonra dost olabileceklerini sanmak gerçekten çok ürkütücüdür.

 

 

Bunlar Meral Akşener üzerine Ağrı Dağı kadar yüktür ve ilk salvolar bunlar üzerinden gelecektir.

 

 

Dış güçlerin projeleri ile kurulan AKP’den 15 senedir devlet ve milletçe delik deşik olmadığımız bir husus kalmadı, bundan sonra da muhalifler kanalıyla vatan evladı Atatürkçü ve Türk milliyetçisi kişilerin dışlanarak dış mihraklarca kurulacak bir partiye ve emelleri doğrultusunca kullanılacak bir lidere geçit vermemek için her Türk’ün çırpınacağından kimsenin kuşkusu olmasın.

 

 

Bu yazı parti kurulmadan çok kısa bir süre önce yazılan ve kumpas işiyle uğraşmakta olan muhaliflere yem olmama, onların taammüden uyguladıkları kurnazlıkları gerçek yiğit bir lider edası ile önlemek için son bir uyarı mesajıdır.

 

 

Yukarıda linkini verdiğim ve Türk tarihinin tek kadın hakanı Tomris Hatun olarak nitelendirdiğim Meral Akşener’den bu nitelemeyi geri alacağım gibi AKP gibi Türk milletinin başına sarılacak bir partiye geçit vermemek için uğraşacağımız kesindir.

 

 

Şimdilik askıda bekletiyoruz.

 

 

Önemli olan Türk vatanı, Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ilelebet payidar olmasıdır.

 

 

Hiçbir siyasal ikbal beklentimiz yoktur.

 

 

Kalem yarası kılıç yarasından daha ıstırap vericidir.

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!