Menemen Haber

Menemen Haber
15 Ağustos 2019 09:26

İzmir’in Menemen İlçesinde açılan yeni Menemen Haber bölgenin ilk İnternet Gazetesi olarak Menemenlilere güncel ve son dakika haberleri  Menemen Nöbetçi Eczane İzmir Haber, Ege Haber , Menemen Belediyesi haberlerini anlık Menemenin Sesi olarak iletmeye devam ediyor.

 

Menemen’de kurulan Menemen Haber Gazetesi 2 yıllık bir düşünülmüş projenin ürünü olarak İzmir Haber lerini okuyucularıyla buluşturmak için tasarlandı. Tüm  Ege Haberlerini de yapan Menemen Haber 2019 yılında faaliyete geçmesiyle beraber Menemen, Foça, Aliağa, çiğli gibi komşu ilçeler ile birlikte asayiş, eğitim ekonomi siyaset ve Türkiye gündeminden önemli başlıklara değiniyor. Menemenin Sesi haberlerini okuyabilmeniz için yüzlerce özgün haberi en tarafsız ve doğru şekilde yazıyor. Aynı zamanda Menemen Nöbetçi Eczane leri de takip edebilirsiniz

 

Menemen’de günlük yayın yapan bir gazetenin bulunmamasından yola çıkılarak anlık ve günlük haber yapıyor sosyal medyayı da etkin kullanıyor. Facebook, instagram, twitter ve youtube sosyal medya hesapları ile de okuyucularına haber kaynağını ulaştırıyor. Ayrıca Menemen Belediyesi ile ilgili tüm gelişmeleri takip ediyoruz

 

Bilinirliliğini arttırabilmek için her geçen gün gün kalitesini de arttırmaya çalışan Menemen Haber Ekibi, ilçenin tüm sorunlarına dikkat çekiyor. Hatta sizlerin göndereceği haberleri, olayları ve şikayetleri de değerlendirerek okuyucular ile paylaşıyor. WhatsApp İhbar Hattı 05548172458 7/24 gelen tüm haberlerin değerlendirilmesi için kontrol ediliyor ve Menemenin Sesi olarak paylaşılıyor.

 

Gazetecilik ilkelerine ödün vermeden yorum haberciliğinden uzak, taraf olmadan tarafsızlığını koruyarak, çarpıtmadan ve taraf tutmadan İzmir Haberlerine ve Menemen Belediyesi haberlerine yer veriyor.

Ege bölgesinde Ege haberlerinin önemli başlıklarını sizlere ulaştırıyor. İzmir’in sayılı Menemen’in tek güncel haber gazetesi olan Menemen Haber, bünyesindeki yazarlar ve araştırma ekibince haberler yapılmaktadır. Her geçen gün büyüyerek güçlü kadrosuyla güncel ve sondakika haberler üreterek Haber dendiğinde akla gelen ilk marka oluyor.