Melih Gökçek, konuşma metnindeki o sözleri söyleyemedi

Melih Gökçek, konuşma metnindeki o sözleri söyleyemedi
30 Ağustos 2013 19:42

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bulvar açılışı töreninde Başbakan Erdoğan’dan önce kürsüye çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in elindeki konuşma metnini okurken bir sayfayı ‘atlaması’ dikkat çekti.

Akara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği bulvar açılışı töreninde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ’dan önce kürsüye Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek çıktı.

Gökçek’in elindeki konuşma metnini okurken bir sayfayı ‘atlaması’ dikkat çekti.

Gökçek’in atladığı sayfada, “ İstanbul ’da Gezi Parkı’ndaki 8 ağacı bahane edip Türkiye ’yi karıştıranlar şimdi ODTÜ’de sökülecek 300 ağacı 7000 adet diye halka takdim edip bu bahaneyle ortalığı karıştırmak istiyorlar. Sayın Başbakanım; bu gezi zekalılar Ankara’da belediyemizi ağaç kesmekle suçlayarak en büyük hayatı yaptılar. ODTÜ yolundan 300 ağaç sökeceğiz ODTÜ’ye 10 bin boylu ağaç dikeceğiz” yazıyordu.

Gökçek’in bu sayfayı ‘atlaması’ üzerine, bazı belediye görevlileri ve korumaların, gazetecilere dağıtılmış olan konuşma metnini toplamak ve söz konusu ifadenin bulunduğu sayfayı almak istemeleri dikkat çekti.

 

30082013-1853

 

Kaynak:Radikal