Meğer CHP’li Kaftancıoğlu Balyoz Kumpas Davası’nda Zaman’a neler demiş, neler?!

Meğer CHP’li Kaftancıoğlu Balyoz Kumpas Davası’nda Zaman’a neler demiş, neler?!
17 Ocak 2018 11:19

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun desteğiyle İstanbul İl Başkanlığına seçilen Canan Kaftancıoğlu’nun terör örgütü FETÖ’ye de destek verdiği ortaya çıktı.

 

 

 

Gazeteci Hrant Dink cinayetinin o dönem FETÖ’cü yargıçlar tarafından Ergenekon kumpasıyla ilişkilendirilmesi sonrasında Kaftancıoğlu örgütün yayını Zaman Gazetesi’ne demeç vermiş.

 

1980’de öldürülen gazeteci yazar Ümit Kaftancıoğlu’nun gelini sıfatıyla açıklama yapan Kaftancıoğlu, 10 Şubat 2010 günü örgütün yayın organındaki açıklamasında şu ifadelere yer veriyor; “İlk kez yıllarca taşıdığımız duyguları paylaşıyoruz. Acının ortak paydasında buluşma, ailelerin kendilerini yalnız hissetmediğinin göstergesidir”

 

 
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun sosyal medya paylaşımları infial yarattı
DAHA önce yardımcısı üzerinden milli medyayı ‘el koymakla’ tehdit eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez “2019’da sizi de özgürleştireceğiz” diyerek bir skandala daha imza attı. Meclis’teki grup toplantısında milli medyaya hakaret ve tehditlerine devam eden, Kılıçdaroğlu gazetecilerin nasıl çalışacağına müdahale etmekte de sakınca görmedi.

 

333 222 11

t10 t9 t8 t7 t6 t5 t3 t2