Meclis Başkanvekili Yaşar Tüzün’ün eşi Bilecik’te ‘çalmadık kapı’ bırakmadı!

Meclis Başkanvekili Yaşar Tüzün’ün eşi Bilecik’te ‘çalmadık kapı’ bırakmadı!
1 Haziran 2018 11:46

TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün’ün arkasındaki gizli kahraman Aysel Tüzün, her seçimde olduğu gibi 24 Haziran seçimine yönelik CHP’li kadınlarla birlikte çalışma yürütürken, Bilecik’te deyim yerindeyse ‘çalmadık kapı’ bırakmıyor.

 

1 Haziran’da Bilecik’e gelecek olan Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin broşürlerini dağıtan Aysel Tüzün, “her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır” söyleminin hakkını vererek Bilecik’ten örnek oluyor.

 

 

4 defa Milletvekili seçilen ve deyim yerindeyse neredeyse her iki yılda bir seçime gidilmesine karşılık seçim çalışmalarında en ön saflarda yeralan Aysel Tüzün, TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün’ün arkasındaki gizli kahraman. Mütevazi kişiliği ile tanınan ve sevilen Aysel Tüzün, bu seçim çalışmalarında da yine ön saflarda.

 

 

24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27’inci dönem Milletvekilliği seçiminde CHP’nin 1’inci sıra Milletvekili adayı Yaşar Tüzün’ün eşi olan Aysel Tüzün, CHP’li kadınlar ile birlikte seçime yönelik gece gündüz demeden çalışma yürütürken, vatandaşları bugün Bilecik’e gelecek olan Muharrem İnce’nin mitingine davet ediyor.

 

 

Tüzün’ün Milletvekilliğinden TBMM Başkanvekilliğine kadar yükselmesinde büyük payı olan Aysel Tüzün, mütevazi tavırları ile dikkat çekerken, Bilecik’te başarılı olacaklarını eşiyle her zaman gurur duyduğunu ve bu seçimden alınlarının akıyla çıkacaklarını belirtti.

 

 

1

2

3

4

5