Mazhar Alan-SON-

Mazhar Alan-SON-
22 Aralık 2018 13:25

Gençliğimin MFÖ’nün şarkılarının gölgesinde geçtiği doğrudur. Güzel sözler, güzel sesler, güzel müzik… Fuat ve Özkan bir yana Mazhar’ı gençliğimden beri pek sevemedim ama… Hep bir tiplik, değişiklik, cinslik peşindeydi. İlla bir aykırı söz söyleyecek, aykırı bir davranışta bulunacak…

 

 

 

Dr. Semih DİKKATLİ H&H YORUM

 
Bana hep narsist biri gibi gelirdi. Kendini beğenmiş, ukalanın biriydi benim için…

 
Şimdi de yaptığı başka türlü bir üstenci tavır. Yıllardır ağzına bile almadığı terörle mücadele konusunu şimdi ağzına alarak aslında kendine yeni bir alan açmaya çalıştığı ortada. Yıkıcı bir yanı vardır hep mazharın. Başkalarını küçümseyerek kendini yücelten tiplerdendir. Başkasını aşağılar, başkasını yıkar, incitir sonra da kendisini onların üstüne konumlandırıverir. Mazhar hep böyledir, giyimiyle, söylemiyle yukarıdan bakar hayranlarına… Her röportajı, her konserinde aksi aksi konuşur. Sesinin soğuk tınısında bile bu vardır.

 
Şimdi papağan üzerinden şiddeti eleştiren hayvanseverlere bulaştı ve yanlış yaptı. Bu bizlere sökmez.

 
Bak mazhar;

 
Biz hayvanseverler, tüm doğayı, tüm hayvanları ve bir kısım iyi insanları severiz.

 
Bak mazhar;

 
Biz hayvanseverler, sadece hayvanlar için değil, kötü insanların incittiği çocuklar ve iyi erişkin insanlar için de mücadele ederiz.

 
Bak mazhar;

 
Biz hayvanseverler, hayvana şiddet gösteren ve tecavüz eden iğrenç mahlûkları konuşurken, çocuklarımızı da düşünür ve onları korumak adına da bu alçakları konu ederiz.

 
Bak mazhar;

 
Biz hayvanseverler, karda kışta, çamurda yaşta, sıcakta dağda maddi manevi mücadele veririz. O nedenle cümleni iğrenç buluyoruz.
Şimdi bir daha bak mazhar;

 
Ben bir hayvanseverim ve ömrümün neredeyse tamamı TSK’ya hizmet ederek geçti. 4 yıl güneydoğuda görev yaptım. Elimde şehit olan, kolları bacakları kopan çocukları burada yazmayayım istersen. Onlar için döktüğüm gözyaşları, senin boğaz manzaralı yatak odanda orgazm sonrası döktüğün gözyaşlarına, ya da sevgilin terk ettiğinde döktüğün gözyaşlarına hiç benzemez.

 
Şimdi bir daha bak mazhar;

 
Hayvan hakları için yazdığım kadar yazı insan hakları için de vardır. Şehitlerimiz için attığım tivitler, mesajlar, yazdığım yazılar buradan senin biriciğin için şarkı yaptığın parise yol olur.

 
Şimdi bir daha bak mazhar;

 
Eğer son 5 yıldır şehitler hakkında attığın tivit, yazdığın yazı, kitap, şarkı benden çok değilse bu hayatta kendini beğenmiş terbiyesizin birisin.

 
Hadi şimdi git son yalanınla baş başa bunları düşün.

 
Neymiş “yandım yandım”ın sözlerini medinede yazmış. Seni bilmesek yeriz mazhar ama seni biliyoruz.

 

 

Dr. Semih DİKKATLİ Twitter

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
İçimdeki çocuğun bayramı
Herkes birine zorba…
Kara Kutu… Hadi yüzleşelim…