Matcha zayıflama çayı kaç kilo verdirir? Maça tozu fiyatı nedir?

Matcha zayıflama çayı kaç kilo verdirir? Maça tozu fiyatı nedir?
14 Kasım 2017 18:50

Kilo vermek için tercih edilen yöntemlerden biri olan bitki çayları vücudun hızlı çalışmasını sağlayarak vücuda detoks etkisi yapmaktadır.

 

 

Maça çayı son zamanların en çok tercih edilen bitki çayları arasında yer alır. Japonya’ da yetişen bitkiden elde edilen matcha çayı demlenerek tüketilmektedir. Bu çayın bilinen en büyük etkisi yavaş çalışan metabolizmayı 10 kat daha hızlı çalışmasıdır. Düzenli olarak tüketildiğinde kilo verimine yardımcı olan bu çay Japonlar tarafından sıkça tüketilir.

 

Maça çayı ile zayıflama

Özellikle kadınların kilo verme konusunda hassas olmaları çeşitli kilo verme tekniklerini denemelerini sağlamaktadır. Diyet yaparken vücuttaki yağ oranının kaybedilmesi için spor ve detoks uygulamaları yapılır. Diyet listelerinin başında gelen yeşil çay güçlü bir antioksidan olma özelliği ile tüketilmektedir. Matcha tozu yeşil çay gibi güçlü antioksidan barındıran bitkisel kaynaklı içeceklerden biridir. Maça çayı kilo metabolizmayı hızlandırarak ani kilo verilmesine yardımcı olur. Yağ hücrelerinin parçalanmasında etkili olan bu çay idrar yolu ile de yağ hücrelerinin vücuttan atılmasına destek sağlar.

Maça tozu ne işe yarar?

Matcha tozu yeşil renkte ve toz halinde satılan bitkisel ürünlerden biridir. Japonyalı kadınları incecik vücut hatlarına sahip olmak isteyenler için diyete yardımcı olan bitki çayları arasında yer alır. Sağlıklı kilo vermek isteyenler için yardımcı içecekler arasında yer alarak metabolizmanın hızlı çalışmasında etkili olur. Matcha çayı günlük kullanım miktarından fazla tüketilmemelidir. Detoks yapanlar için vücudu arındırıcı etkisi bulunmaktadır. Kilo verirken uygulanan diyet listelerinin yanı sıra spor yapılması da tavsiye edilir. Bu durumda maça tozu kullanılırken spor ile desteklemek vücudun kısa sürede şekillenmesine de yardımcı olur.

Maça çayı nasıl kullanılır?

Düzenli kilo vermek için tercih edilen matcha çayı fazla tüketildiğinde vücuda yan etkileri olmaktadır. Bu çay kullanılırken hedeflenen kiloya kısa sürede ulaşmak için fazla tüketilmemesi gerekir. Kilo verimini hızlandırdığı gibi vücutta farklı yan etkiler yaratabilmektedir. Uzmanlar sağlıklı bir bireyin ayda ortalama 4 kilo vermesi gerektiğini belirtmektedir. Maça çayı ile hızlanan metabolizma da daha fazla kilo verme imkanı olmaktadır. Fakat herhangi sağlık problemi yaşamamak için çay tüketimi maksimum günlük 2 fincan olmalıdır. Fazla tüketilen bu çay sağlık sorunlarının meydana çıkmasına sebep olabilir.

Matcha çayı faydaları

Bitki çayları kullanımı mutlaka doktora danışarak olmalıdır. Bazı hastalıklarda kullanılmaması gereken bitkiler yer alır. Güçlü bir antioksidan olan maça çayı vücudun işleyişinde önemli bir rol oynar. Hastalıklara karşı vücudun korunmasını sağlayarak organların da yenilenmesinde etkili olur. Bu çayın düzenli olarak kullanılması ciddi kilo kaybının olmasını sağlayacaktır. Resmi satış sitelerinde maça tozu fiyatı oldukça uygundur. Kolayca sipariş vererek hemen kullanmaya başlayabilir ve etkilerini fark edebilirsiniz.