Markaları Yukarı Taşıyan Fevreka Ne Yapar?

Markaları Yukarı Taşıyan Fevreka Ne Yapar?
23 Mayıs 2019 10:18

Arşimet, suyun nesneleri yukarı taşıdığını keşfettiğinde “Evreka!” diye bağırdı. Fevreka ise fikirleriyle markaları yukarı taşıdığında aynı heyecanı taşıdı. İkisi de, suyun içinde duran tas gibi hep önümüzde durup görülmeyen ince ve sarsıcı fikirlerin peşinde. Peki, Fevreka İçerik Ajansı Arşimet’in çığır açan fikirlerinin yolundan gitmek için ne yapar?

 

 

Google’da Yukarı Taşır

 

Belirlediğiniz anahtar kelimelerde, Google aramalarında en üstlerde yer almak için SEO veya diğer adıyla arama motoru optimizasyonuna ihtiyacınız vardır. Fevreka, sunduğu SEO hizmeti ile web sitenizin daha fazla organik ziyaretçi elde etmesini sağlar. Uzun vadede pozitif geri dönüşü çok olan, yatırım maliyeti düşük bir pazarlama stratejisidir SEO. Kullanıcı deneyimini düzenli olarak analiz edebilir, marka bilinirliğinin ve satış oranının artışını somut verilerle gözlemleyebilirsiniz.

SEO’nun can damarlarından biri içeriktir. Fevreka İçerik Ajansı, SEO yaparken markalar için içeriği kendisi üreterek sektörde fark yaratıyor.

 

Sosyal Medyada Yukarı Taşır

 

Sosyal medya mecraları markanızın güncel vitrini niteliğindedir. Hedef kitlenizin günlük hayatına dokunmak ve düşük maliyetlerle kendinizi hatırlatmak için harika bir fırsat sunar. Sosyal medya ajansı olarak hizmet veren Fevreka, markanızın dijital stratejisini planlar, sosyal medyada fark yaratacak içerikler üreterek iletişim sürecinin ve elde edilen verilerin raporlanmasını üstlenir.

 

Dijital Dünyada Yukarı Taşır

 

Hedef kitlenizin karşısına nasıl çıkarsanız sizi öyle tanırlar. Bu yüzden dijital dünyadaki varlığınız markanızın kimliğini tanımlar.

İyi bir dijital reklam kampanyası rakiplerinizden sıyrılmanızı, kopup gitmenizi, dört nala koşmanızı sağlar. Fevreka’dan video prodüksiyon da dahil olmak üzere bütünleşik bir dijital iletişim kampanyası hizmeti alarak, markanızı hedef kitlenize doğru anlatabilirsiniz.

Markanızı duyanların ilk bakacakları yerlerden biri web siteniz. Peki, web sitenizin veya kampanyanıza hizmet eden mikro sitenizin günümüz trendlerine uygun ve kullanıcı dostu olmasına dikkat ediyor musunuz? Sitenin wireframe’inden altyapısına, içeriklerinden testine her şeyi Fevreka Reklam Ajansı üstleniyor.

Yeni nesil görsel yaklaşımlarla beslenen başarılı bir kurumsal kimlik, dikkat çekici ve akılda kalıcı tasarımlar, hedef kitlenin ilgisini canlı tutacak ve markaya olan sadakati artıracak içerikler ile pazardaki konumunuzu güçlendirin; dijital ortamdaki marka algınıza yön verecek itibar yönetimi çalışmaları, her daim hazırlıklı olmanızı sağlayacak kriz yönetimi planlarıyla gücünüzü koruyun. Fevreka ile dijital dünyaya hükmedin!