Mansur Yavaş’tan taksicilere ziyaret! ‘7 bin 701 taksiye tablet dağıtacağım’

Mansur Yavaş’tan taksicilere ziyaret! ‘7 bin 701 taksiye tablet dağıtacağım’
31 Ocak 2019 15:49

Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Tunalı Hilmi Caddesi üzerinden bulunan Karum Taksi Durağı’nı ziyaret etti. 2009 ve 2014 yıllarında yürüttüğü seçim kampanyası kapsamında da aynı durağa ziyaret gerçekleştiren Yavaş, bu yıl da Karum Taksi Durağı çalışanlarının davetini geri çevirmedi.

 

 
Yavaş, taksicilerin sorunlarını dinleyerek, tek tek not aldı. Taksicilerin sorunları hakkında bilgi sahibi olduğunu belirten Yavaş, “Önemli olan bir araya gelip, danışarak tüm taksici esnafıyla kararları birlikte almak. Sık sık bir araya geleceğiz. Sizlerin sorunlarını dinleyeceğiz, çözüm yollarını birlikte konuşacağız. Biz alnının teriyle evine ekmek götüren tüm esnafımızın yanında olacağız. Vatandaşlarımızın talepleri ile sizlerin taleplerini ortak akılla çözeceğiz. Kenti hep birlikte yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

“SADECE TAKSİ VE TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI GİRECEK”

 
Yavaş, taksicilerin Kızılay’a alınmaması gibi bir durum olmadığını, söylenin aksine planlanan yayalaştırma projesiyle Kızılay’a sadece taksi ve toplu taşıma araçlarının gireceğini belirtti. Yaptığı açıklamaların çarptırılarak, taksicilerin korkutulmaya çalışıldığını vurgulayan Mansur Yavaş, “Ben açıklamam da Kızılay’a 50-100 bin özel aracın girmeyeceğinden bahsediyorum. Zaten toplasanız Ankara’da 7 bin 701 taksi var. Projemiz hayata geçtiğinde, taksiciler ve diğer toplu taşıma araçlarının sahipleri daha çok kazanacak” diye konuştu.

 

 

“7 BİN TAKSİYE BEDAVA TABLET DAĞITACAĞIM”

 

 

Ankara’daki 7 bin 701 taksinin hepsine tablet dağıtacağını söyleyen Mansur Yavaş, şöyle devam etti:

 
“Bu tabletler sayesinde, müşteri arka koltukta giderken, yolların trafik durumuna ve taksicinin doğru yolda olup olmadığına bakabilecek. Bu tabletlere reklam alınacak, bu da ayrı bir gelir oluşturacak. Ankara’da 7 bin 701 taksi var. Bu büyük bir rakam dolayısıyla reklam gelirleri de büyük olacak.”

01 (2) 02 (2) 02 03 (2) 05 (2) 05 08 09 15