Mansur Yavaş’tan Melih Gökçek’e yanıt: Partisi tarafından el çektirilen birisi muhatabım değildir

Mansur Yavaş’tan Melih Gökçek’e yanıt: Partisi tarafından el çektirilen birisi muhatabım değildir
6 Aralık 2018 22:14

Adı CHP ve İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak anılan Mansur Yavaş’tan Melih Gökçek’e yanıt geldi.

 

 

 

Adı CHP ve İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak anılan Mansur Yavaş’tan Melih Gökçek’in CNN Türk’te kendi hakkında söylediği sözlere yanıt verdi.
MANSUR YAVAŞ’TAN MELİH GÖKÇEK’E YANIT

 

Mansur Yavaş, Hande Fırat’a program sırasında mesaj göndererek Melih Gökçek’e şu mesajla yanıt verdi:

 

“Hande Hanım iyi akşamlar. Partisi tarafından görev süresi bitmeden görevinden el çektirilen birisi muhatabım değildir. Cevap hakkımı bu şekilde kullanıyorum.”

 

Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevinden el çektirilen Ankara Büyükşehir eski Belediye Başkanı Melih Gökçek, CNN Türk’te Gece Görüşü programında açıklamalarda bulundu.

 

Melih Gökçek’in açıklamaları şöyleydi:

 

“Sayın Mansur Yavaş 44 almış şimdi 44 cepte. Yok öyle bir şey. Ben mesela 55 adıktan sonra birisinde 38.5 aldım birisinde 45 aldım. Bu ne demek? Demek ki her seçimin ayrı şartı var, ayrı değerlendirmesi var.

 

– Mansur Yavaş’ın karşısında Özhaseki gibi klas bir isim var. Peki Mansur Yavaş kimdir? Beypazarı’nda iki dönem belediye başkanlığı yapmış. Ve 2 dönem belediye başkanlığı döneminde 1 tane turistler için tuvalet yapmamış, Millet Ayaş’a gidiyordu tuvalet için! Böyle bir belediye başkanını kalkıp Özhaseki ile nasıl mukayese edeceksiniz?”