Mansur Yavaş’tan dikkat çeken paylaşım!

Mansur Yavaş’tan dikkat çeken paylaşım!
14 Nisan 2019 12:05

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Bu yaşıma kadar haram yemedim. Bu yaştan sonra ne haram yerim, ne de haram yediririm” ifadelerini kullandı.

 

 

31 Mart yerel seçimlerinden başarıyla çıkarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mansur Yavaş, Belediye Meclis toplantısında gerçekleştirdiği konuşmadan bir bölümü Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

“Bu yaşıma kadar haram yemedim. Bu yaştan sonra ne haram yerim, ne de haram yediririm” ifadelerini kullanan Mansur Yavaş, her şeyin kayıt altına alındığı bilişim çağında olunduğunu belirterek “Bu kayıtları 100 yıl sonra gelecek olan torunlarımız bile okuyabilecek durumda. Yapılan iyi veya kötü ne varsa tarihe miras kalacak” dedi.

İşte Mansur Yavaş’ın o paylaşımı:

“Bu yaşıma kadar haram yemedim. Bu yaştan sonra ne haram yerim, ne de haram yediririm.

Olur da belediyede göreve getirdiğim arkadaşım harama meyleder, sizler de karşıma dikilmezseniz 5 buçuk milyon hemşehrimize hem bu dünyada hem de ahirette hesap vermek zorunda kalırsınız.

Her şeyin kayıt altına alındığı bilişim çağındayız. Bu kayıtları 100 yıl sonra gelecek olan torunlarımız bile okuyabilecek durumda. Yapılan iyi veya kötü ne varsa tarihe miras kalacak.”

 

mansuryavas-ss