Mansur Yavaş ve Güçlü Şenel hamsi gecesinde

Mansur Yavaş ve Güçlü Şenel hamsi gecesinde
16 Şubat 2019 15:00

CHP ve İyi Parti’nin Keçiören Belediye Başkan Adayı Güçlü Şenel ve Ankara Büyükşehir adayı Mansur Yavaş, Samsun Derneklerinin düzenlediği hamsi gecesinde bir araya geldiler.

 

 

 

Millet İttifakı’nın Keçiören Belediye Başkan Adayı Güçlü Şenel, ittifakın Keçiören’de en az 230 bin oyu olduğunu belirterek, “Ben 1 milyon Keçiörenlinin tamamının gönlüne girmeye talibim. Herkesi kucaklayacağız, her kesimden oy alacağız. Böylece ben 300 bin oyla seçilip, Mansur Başkana da Ankara’dan 400 bin oy göndereceğiz” dedi.

 

Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkan Adayı Şenel, Ankara Samsun Dernekler Federasyonu‘nun dün düzenlediği Hamsi Gecesi’ne katıldı. Gecede CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu ve İyi Parti Datça Belediye Başkan Adayı Levent Aslan da hazır bulundu. Gecede Federasyon Başkanı Necdet Gökçe, Yavaş ve Şenel’e Samsun Spor atkısı hediye etti. Adayları coşkulu şekilde karşılayan üyeler, “Ankara’nın başkanı Mansur Başkan”, “Güçlü başkan güçlü Keçiören”, “Güçlü başkan güçlü teşkilat” sloganları attı.

 

“HAMSİYİ HAK ETTİM”

 
Gecede konuşan Yavaş, sivil toplum örgütlerine kültür evi adı altında bir merkez yapacaklarını söyledi. Yavaş, “81 ilin kültürünün Ankara’da yaşatılacağı bu proje ile kente turist çekeceğiz. Proje özellikle iç turisti fişekleyecek” dedi. Yavaş, “Kültür evi binasını siz yapın yer bizden olsun. Bizi ağırladığınız için teşekkür ediyorum. Hamsiyi hak ettim” şeklinde espri yaptı.

 

KEÇİÖREN’E KÜLTÜR EVİ
Şenel ise gecede şöyle konuştu:
“Keçiören’de doğmuş, büyümüş, tahsilini, ticaretini, 25 yıldır siyasetini yapan bir kardeşiniz olarak ilçenin dertlerini biliyorum. 55 yaşındayım ve hikâyem burada yazıldı. Keçiören için planlarım, projelerim var. Sayın Mansur Başkanım kültür evi için söz verdi. Ben biraz daha ileriye taşıyorum bu sözü binanızı da döşemesini de ben yapacağım.

 

“KEÇİÖREN’İ KADINLARIMIZ VE GENÇLERİMİZLE YÖNETECEĞİM”

 
Belediyeciliği çok iyi biliyorum. O gün başkan arkadaşımızla şu anda rakip olduk. İyi bir yarış olmasını temenni ediyorum. Ahlakın, şerefin, namusun kazanmasını istiyorum. Seçilirsem Keçiören’i kadınlarımız ve gençlerimizle birlikte idare edeceğiz. Keçiörenlilere sormadan herhangi bir faaliyette bulunmayacağız. Biz zaten 230 bin oy ile yola başladık. Yeni eklenen seçmeni de düşündüğümüz zaman Keçiören’de seçmen sayısı düştü. Seçmen Bala, Kızılcahamam ve Haymana’ya taşındı. Ancak bu düşüş bizi değil karşı tarafı etkileyecek. Ben 1 milyon Keçiörenlinin tamamının gönlüne girmeye talibim. Herkesi kucaklayacağız, her kesimden oy alacağız. Böylece ben 300 bin oyla seçilip, Mansur Başkana da Ankara’dan 400 bin oy göndereceğiz.”