Mansur Yavaş: Sağanak yağışa karşı teyakkuzdayız

Mansur Yavaş: Sağanak yağışa karşı teyakkuzdayız
18 Ağustos 2019 11:54

Meteoroloji, Ankara ve 5 il için sağanak yağış uyarısı yaptı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, teyakkuz halinde olduklarını belirterek, müdahalelerin anlık olarak yapıldığını duyurdu.

 

 

İç Anadolu, Batı Karadeniz ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Marmara’nın doğusunda yarın kuvvetli, Orta Karadeniz’de ise şiddetli sağanak uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan duyuruya göre Marmara’nın doğusu, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Antalya’nın doğusu, Mersin, Adana, Osmaniye ve Hatay’ın kıyı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Yağışların, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Ankara, Kırıkkale ve Çankırı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli, Sinop, Kastamonu ve Bartın’ın kıyı kesiminde yer yer şiddetli olması öngörülüyor.

 

YAVAŞ: KENTİN DÖRT YANINI İZLİYORUZ

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Meteoroloji’den gelen uyarıya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yağış nedeniyle olası bir felaketin yaşanmaması adına ekiplerimiz kentimizin dört bir yanını izlemeye devam etmektedir ve müdahaleler anlık olarak yapılmaktadır. Vatandaşlarımızın güvenliği için tehlike geçene kadar aralıksız çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.