Mansur Yavaş: Kocaman partinin kimin peşine düştüğü ortaya çıkacak!

Mansur Yavaş: Kocaman partinin kimin peşine düştüğü ortaya çıkacak!
11 Mart 2019 14:36

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Yavaş, İvedik Organize Sanayi Bölgesi Teknopark’ta sanayici işadamlarıyla bir araya geldi. İş adamlarıyla kahvaltıda buluşan Yavaş, onların sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini anlattı.

 
Ardından Ziraat Mahallesi’ndeki Ankara Taksi Durağı’ndan başlayarak esnafı ziyaret eden Yavaş, büyük bir coşku ile karşılandı.

 

 

“KOCAMAN PARTİNİN KİMİN PEŞİNE DÜŞTÜĞÜ YARIN ORTAYA ÇIKACAK”
Esnaf ziyaretinin ardından Yavaş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yavaş, hakkındaki sahte senet iddialarının sorulması üzerine, şöyle yanıt verdi:
“Onun cevabını yarın benden alacak. Kocaman partinin kimin peşine düştüğüne, kimin iddialarıyla kamuoyunu bu kadar meşgul ettiğini görecekler. Ben hep tavsiye ediyorum, kirli siyaset kimseye yaramaz. Kirli siyaset yapanlara da şunu diyorum, elinize yüzünüze bulaşır. Daha önce biliyorsunuz ki, taksiciler beni çok sever, taksicileri Kızılay’a sokmayacakmışım gibi yalan söylediler. Ağzımdan tek bir böyle cümle çıkmadı. Ankara’nın çevresindeki belediyeler, büyükşehire ulaşamadı, çok büyük zulüm çektiler. Bana sahip çıktıkları için, bunu nasıl aşağıya çekeriz diye Makdonyalı dediler. O yetmedi arkasından duvarlara önce ‘Yavaş yavaş devrim’ yazdılar, şikayet ettik. O da yetmedi ‘Her biji Mansur’ yazarak, bizi terörle ilişkilendirmeye çalıştılar. Geçmişimiz belli olmasına rağmen. O da yakalandı, belediye personeli çıktı. Bu haberler de aslında Aralık ayında yayınlandı. Kendileri o rabet etmediler bu haberlere. Ancak anketlerde ara açıldıkça bunu ısıtıp tekrar önümüze getirdiler. Ama hep ikaz ettim, bizi terörle ilişkilendiremezsiniz dedim. Sayın Özhaseki’nin teröriste gerilla dediği ortaya çıktı. Şehitler için, ‘Niçin öldükleri belli değil’ sözleri ortaya çıktı. Gene ikaz ettim aslında bu işlere girmeyin elinizde patlar diye ama yarın geniş bir açıklama ile yine ellerine, yüzlerine bulaşacak.”

 

 

“ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI’NIN ADINI BİZZAT KENDİ DEĞİŞTİRDİ”
Özhaseki’nin “İlk işim Alparslan Türkeş’in adını vermek olacak bir merkeze, onlar varsın vatan hainlerinin adını versin’ sözlerinin sorulması üzerine Yavaş, “Vatan hainlerini kendilerine sormak gerek. Ülkede bu kadar vatan haini varsa yandık zaten. Kendisinin Alparslan Türkeş’in adını ağzına almaya hakkı yok çünkü Kayseri’de Alparslan Türkeş adı verilen parkın adını bizzat kendi değiştirdi” yanıtını verdi.

2 3 5 6 8 9 10 11 12 13 14