Mansur Yavaş: Bizi sadece acılar mı birleştirecek!

Mansur Yavaş: Bizi sadece acılar mı birleştirecek!
27 Ocak 2020 08:55

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Elazığ’da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde yaşamını yitirenlere başsağlığı dileyerek “Bizi sadece acılar mı birleştirecek?” dedi. Belediye meclisindeki çalışmalara da değinen Yavaş “Seçim sonuçlarını hazmedemeyen bir kişi önergelerimizi reddettiriyor” dedi.

 

 

Yavaş, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Elazığ’da meydana gelen depremin ardından yaşamını yitirenlere başsağlığı diledi. Yavaş “Bu vesiyle de hatırlatmak isterim ki Ankaranın acil toplanma alanları, bizim internet sitemizde yer alıyor” dedi. Depremi duyar duymaz CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’u aradığını aktaran Yavaş “Belko ve Halk Ekmek’teki görevlilere hazır olun dedim. Beldelerden haber alınamayınca da 40 personelin 20’si deprem yerine harekete geçti. Trada bir bebekle Azize isimli vatandaşımızı kurtardılar. Hep böyle acılar mı bizi birleştirecek? Sadece acılarda değil sevinçlerde de birlikte olmalıyız” dedi.

 

‘BİRİ TEKLİFLERİ REDDETTİRİYOR’

 
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin çalışmalarına da değinen Yavaş “Belediye meclisindeki arkadaşlar iyi niyetli arkadaşlar fakat seçim sonuçlarını hazmedemeyen bir kişi önergelerimizi reddettiriyor. Başarısız olalım diye böyle karar alıyorlar” dedi. Yavaş ayrıca Dikimevi metrosunu 6 durak uzatmak için çalışmalara başladıklarını kaydetti.