Mansur Yavaş: AK Parti’den de teklif geldi

Mansur Yavaş: AK Parti’den de teklif geldi
25 Aralık 2018 09:00

CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Mansur Yavaş, “Her partiden ‘bizim adayımız olsun’ diye teklif aldık. Ayrıca bize belediye başkanlığı için teklif getiren partilerin arasında AK Parti de vardı” dedi.

 

 

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu parti genel merkezinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ile görüşen Yavaş, çıkışta açıklama yaptı.

 

Yavaş, “Adaylığımın kesinleşmesinden sonra ilk defa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ziyareti için geldik. Kendisine bize duyduğu güvenden dolayı teşekkür ettik. Çalışmalara başladık, bununla ilgili kısa bilgiler verdik” dedi.

 

Yavaş, AKP’den de kendisine teklif geldiğini söyledi. 2014 seçimlerinden sonra aktif siyasetin içinde yer almadığını belirten Yavaş, “Anayasa değişikliği referandumunda ‘hayır’ kampanyalarına da katılarak muhalif tavrımı sürdürdüm. Ancak hiçbir partiyle ‘sürtüşme’ içine girmedik. Belki de onun için her partiden ‘bizim adayımız olsun’ diye teklif aldık. Ayrıca bize belediye başkanlığı için teklif getiren partilerin arasında AK Parti de vardı” dedi.