Mansur Yavaş: 60 bin kişilik bir ekiple…

Mansur Yavaş: 60 bin kişilik bir ekiple…
21 Ocak 2019 11:03

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mansur Yavaş Halk TV’de katıldığı programda projelerini açıkladı. Sandık güvenliğine de değinen Yavaş, 60 bin kişilik bir ekiple seçime hazırlandıklarını belirtti.

 

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mansur Halk TV’de Serhan Asker’in sunduğu ‘Seçim Özel’ programının canlı yayın konuğu oldu. Yavaş, program sırasında gençliğindeki Ankara’yı anlatırken, vatandaşların sosyal medya üzerinden sorduğu soruları cevapladı.

 

 

Ankara’nın 2050 yılındaki halini planladıklarını vurgulayan Yavaş, “Akıllı Ankara Projesi ile 2050 yılını planlıyoruz. İddiamız şu; yaşanabilir Ankara. Atatürk’ün Başkent’ine yakışır bir Ankara. Göç veren değil, göç alan bir Ankara. Endüstriyel olarak Türkiye’yi kalkındıracak, geleceği okuyan yapay zeka ve yapay organ okullarının olduğu alanlar olacak. Yine 2050 yılı projesinde, Ankara’yı otoban gibi çevreleyen bir raylı sistem yapılması var. Parklar, akıllı park sistemi ile izlenecek ve ailelerin, vatandaşların rahatça gezebileceği yerler olacak” ifadelerini kullandı. Seçim güvenliğinin sağlanması için 60 bin kişilik bir ekiple hazırlandıklarını belirten Yavaş, “Ankaralılara söz veriyorum, içleri bu konuda rahat olsun” dedi.