Malazgirt Jandarma Komutanı şehit oldu

Malazgirt Jandarma Komutanı şehit oldu
28 Temmuz 2015 00:45

 Muş’un Malazgirt İlçe Garnizon Komutanı Arslan Kulaksız uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit oldu.
Muş’un Malazgirt ilçesinde Binbaşı rütbesiyle görev yapan Jandarma Garnizon Komutanı Arslan Kulaksız eşi ve kızıyla birlikteyken silahlı saldırıya uğradı. Eşiyle özel otomobilindeyken saldırıya uğrayan Kulaksız’ın hastaneye kaldırıldığı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu öğrenildi.

 

Muş’un Malazgirt ilçesinden bir saldırı haberi geldi. Malazgirt Jardarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız eşi ve kızı ile birlikte özel otomobilinde silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Kulaksız’ın durumunun ağır olduğu bildirildi. Kulaksız’ın eşinin ise hafif yaralı olduğu öğrenildi.

 

Olay, saat 19.00 sıralarında Malazgirt ilçe merkezinde meydana geldi. Arkadaşıyla görüştükten sonra eşiyle birlikte eve dönen Binbaşı Arslan Kulaksız yolda silahlı saldırıya uğradı. Kulaksız ağır şekilde yaralanırken eşi ise hafif yara aldı. Vali Vedat Büyükersoy, Binbaşı Arslan Kulaksız’ın Malazgirt’te ameliyata alındığını bildirdi.

 

Kulaksız’la ilgili kötü haber

 

Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Aslan Kulaksız’ın kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu öğrenildi. Acı haberi Muş Valisi Vedat Büyükersoy verdi.

 

Edinilen bilgiye göre İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız, eşi ve kızı ile birlikte mesai bitiminde evlerine gittikleri sırada otomobili arıza yaptı. Otomobilden inen Kulaksız, aracını kontrol ettiği sırada kendisini takip eden 2 araç tarafından çapraz ateşe tutuldu. Şahıslar olay yerinden kaçarken, Binbaşı Kulaksız şehit oludu kızı da yaralandı. Kulaksız’ın kızının sağlık durumunun iyi olduğu ve eşinin yaralanmadığı belirtildi. Olay sonrası bölgeye çok sayıda takviye ekip sevk edildi.

 

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Malazgirt İlçesinde teröristlerin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’ın tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu açıkladı.

 

Vali Büyükersoy, saldırıda araçta bulunan Binbaşı Kulaksız’ın eşinin kolundan hafif şekilde yaralandığını ayrıca yine araçta bulunan kızının ise saldırıdan yara almadan kurtulduğunu açıkladı.

 

Saldırının ardından teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.