Makale yazarak kazanç sağlamak

Makale yazarak kazanç sağlamak
13 Kasım 2017 21:00

Site adını, nane den almıştır. Site içeriğine “nane” sitenin tamamına da nanelik denmiştir.

 

 

İnternetten çalışarak birçok dalda kazanç sağlanabilir. Bunların arasında yazı yazmak veya haber yapmak sadece biri olabilir.

 

Yazarlıktan kazanç sağlamak herkesin gözünü dikebileceği bir şey olmadığı gibi yazdığını kim okuyacak endişesi bu fikirden kısa sürede vazgeçmeyi sağlayabilir.

 

Bunun için biraz cesaretlenmeli ve kendinize şans vermelisiniz. Yazarlığın kazanımlarını düşündükçe buna değeceğini ve size katacaklarını düşünmek gerekir. Yazarlıktan maddi kazanç sağlamanın yanı sıra yazara sağlayacağı entelektüelliğin hazzı ayrıdır.

 

Tabii manevi ihtiyaçların yanı sıra maddi gelirin de olması bu durumu cazip kılabilir. Amatör veya yarı amatör yazarlar için kazanç kapısı olabilecek örnek ve güvenilir sitelerden biri olan nanelik’i tavsiye ederiz. Yazarın gösterim başına alabileceği bedeller reklam gelirlerinden sağlanmaktadır. Yazarlar gönderdikleri yazıları veya bireysel haberleri sosyal hesaplarında paylaşarak ziyaretçi sayılarını artırır ve bunun için paylaşımlarından bile gelir elde edebilir.

Kolay kullanımı ve ödeme işleyişiyle bu alanda öncülük olabilecek platformu değerlendirmenizi tavsiye ederiz. Yazarın ihtiyacına göre anlık ödeme talebinde bulunabilir ve destek hattından destek alabilir.Sosyal medya kullanımıyla yazılarınızın tıklanma sayınızı çoğaltmak ve yorumlar ile kazancınızı katlayabilirsiniz.

 

Özgün içerikle oluşturacağınız yazıların site üzerinde yayınlandıkça, aylar geçse bile gösterim başına gelir elde edebileceksiniz.