Mail Servislerinde Rekabet Kızışıyor

Mail Servislerinde Rekabet Kızışıyor
30 Aralık 2019 12:35

Teknolojinin hayatımızda iyice yer almaya başlaması ile birlikte mail servislerinin kendisini güncelleme sıklığı da artarak devam ediyoruz. Bir zamanların efsanesi sayılan mail adresleri Google hizmetleri yüzünden çok ciddi sıralama ve mesafe kaydederken yeni yıldızlar yükselmeye devam ediyor. Sizler için mail adresleri arasında ki rekabete göz atalım istedik.

 

 

Gmail Zirvede Yerini Koruyor

Özellikle ülkemizde en fazla kişi tarafından tercih edilen arama motoru olmasının yanı sıra bütün hizmetleri de eksiksiz ve güncel bir şekilde kullanılıyor. Bu tabi ki haksız bir rekabet olarak algılanmamalı, gmail hem pratik hem de oldukça cömert bir şekilde Google hizmetlerine entegre olabiliyor. Tek hesap açarak, bütün Google hizmetlerinden rahatlıkla faydalanıldığı için gmailin yerini uzun süre hiçbir hesabın almayacağından emin gibiyiz.

Outlook – Hotmail İkilisi Kovalamaya Devam Ediyor

Bir dönemin en popüler uygulaması olan msn Messenger kaybolalı çok uzun bir zaman oldu. Hala o zamandan günümüze Hotmail kullananların bu hizmetten yararlanma sürelerinde değişiklik olmadı. Her ne kadar Outlook üzerine geçildiğinden bu yana biraz geri planda kalmış olsa da günümüzde en sık kullanılanlar arasında yer almaya devam ediyor.

Ülkemizin Parlayan Yıldızı: Yandex

Etkili reklamları, kullanım kolaylığı ve hızlı olmasının yanı sıra Türkçe dil desteği sunduğu içinde Yandex mail çok sık kullanılanlar arasında yerini aldı diyebiliriz. Bu bakımdan kaliteli bir mail adresi ile çalışmak isteyenler yandex mailden destek alabilirler. Aynı gmail hesaplarında olduğu gibi arama motoru yandexin bütün hizmetlerinden faydalanmak için sadece tek hesap açmakta yeterli oluyor. Bu özelliğinden dolayı gönül rahatlığıyla yandex mail ayrıcalığından faydalanabilirsiniz.

Yaani Mail Nasıl Derseniz Cevap Verelim: Oldukça Kaliteli

Bu kadar mail adresine yer vermişken son günlerde tanıtımı yapılan Yaani mailden bahsetmemek olmazdı. Oldukça kaliteli, pratik ve hızlı bir mail olarak bizi karşılayan yaani kalitesinden ilerleyen zamanlarda daha sık bahsedeceğimizi düşünüyoruz.

Yakın bir gelecekte bu listede sıralamalar değişmiş olsa da şahsi yorumumuzu soracak olursanız uzunca bir süre boyunca Gmail’in zirvedeki yerini korumaya devam edeceğini düşünenler arasında yer alıyoruz. Bu konuda yorumlarınızı da merak ediyoruz…

Kaynak: https://oturumac.email/