O maganda yakalandı!

O maganda yakalandı!
29 Mayıs 2015 08:36

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamasını yaparken elindeki tabancayla objektiflere takılan 19 yaşındaki magandayı gözaltına aldı.

 

 

İstanbul Polisi, Galatasaray’ın şampiyon olmasıyla, sokağa çıkarak kutlama yapanlar arasında, elindeki tabancayla objektiflere takılan, 19 yaşındaki magandayı gözaltına aldı.

 

 

Fenerbahçe’nin puan kaybetmesiyle, Galatasaray’ın ligi lider bitirmesi kesinleşince, bir çok taraftar sokağa döküldü. Sevinç gösterileri arasında istenmeyen görüntülerde yer aldı. Bayrampaşa’da elindeki tabancayla kutlamalara katılan bir genç, yürekleri ağızlara getirdi. Havaya kaldırdığı silahla, ateş eden maganda, objektiflere ve kameralara takıldı. Galatasaray formalı genç, bir çok medya kuruluşunda, “Bu Nasıl Sevinç”, “Şampiyonluk Kutlamalarına Gölge Düşüren Sevinç” ve “Magandalar Meydandaydı” başlıklıklarıyla haber oldu. Görüntüler, polisi de harakete geçirdi.

 

 

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalarda, şüphelinin M.H.A. (19) olduğu belirlendi. Kutlamalarda kullandığı silahın kurusık olduğu anlaşın M.H.A., gözaltına alındı. Tabanca ise şüphelinin evinde ele geçirildi. Emniyete götürülen M.H.A. hakkında adli işlem yapıldı.