Madende mahsur kalan madenci baba oldu

Madende mahsur kalan madenci baba oldu
29 Ekim 2014 13:10

Karaman’ın Ermenek İlçesi’ndeki maden ocağındaki faciada 17 arkadaşıyla galeride mahsur kalan madenci 28 yaşındaki Hüseyin Gültekin kurtarılmayı beklerken, eşi Ayşe Gültekin de sezaryenle bir erkek bebek dünyaya getirdi.

 

Eşinin kömür ocağında mahsur kaldığı faciadan birkaç saat sonra doğum sancıları başlayan Ayşe Gültekin, Ermenek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ayşe Gültekin’in sezanyenle 3 kilo 200 gram ağırlığında erkek çocuk dünyaya getirdi. Doktorlar, bebek ve annesin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Bir yıllık evli olan Ayşe Gültekin’in, maden ocağındaki kazadan haberi olduğu ancak eşinin halen mahsur kaldığını bilmediğini, öğrenmemesi içinde odasındaki televizyonun dahi açılmadığı belirtildi. Yakınları, Hüseyin Gültekin’in baba olacağını öğrendiğinden itibaren eşinin doğum yapacağı günü sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

 

Bugün Ermenek’e gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Ayşe Gültekin’i hastanede ziyaret etmesi beklenirken, hastane içine de hiç bir basın mensubu alınmadı. Başbakanlık korumaları ise hastane önünde şimdiden önlemlerini almaya başladı.