Lucescu Beşiktaş Kampını Ziyaret Etti

Lucescu Beşiktaş Kampını Ziyaret Etti
9 Mart 2018 11:56

Geçtiğimiz dönemlerde Beşiktaş takımının hocası olarak birçok maça çıkan Lucescu performansı ile taraftarların beğenisini kazandı. Takımdan ayrıldığı yıldan itibaren birçok kere yeniden Beşiktaş teknik direktörlüğü için ismi geçen deneyimli adam, kampa ziyarette ulundu. Şuan milli takımın teknik direktörü olarak görev yapıyor. Tecrübeli hoca bu ziyareti ile önemli mesajlar da verdi. Milli formayı giyecek oyuncuların önemli bir bölümü bu yıl Beşiktaş forması altından çıkacağa benziyor. Önemli başarılar kazanan takım, uluslararası arenada da isminden sıklıkla söz ettiriyor. Büyük performanslar göstererek kaliteyi tam anlamı ile yaşatmak isteyen Şenol Güneş,  takımı ok iyi noktalara taşımayı başardı. Önemli detaylar futbol severler ile buluşmaya devam ediyor.

 

Antalya Kampından Güzel Görüntüler

Süper ligin zorlu ikinci yarısına hazırlanan Beşiktaş takımı çeşitli antrenmanlardan geçiyor. Şu sıralar Antalya’da çalışmalarını sürdüren takımda her şey güzel gidiyor. Futbol severler ve basın mensupları buradaki çalışmaları yakından takip ediyor. İzleyenlerin kaçırmak istemeyeceği anları sizlerde kaçırmamalısınız. Antrenmandan gelen görüntüleri basın mensupları yakından takip ediyor. Kaçırılmaması gereken anlar ekranlara geliyor. Sizlerde bu anları seyredebilirsiniz. Süper ligin ikinci yası için oyuncular iyi bir antrenman döneminden geçiyor. Sizlerde bu yüksek heyecanı kaçırmamalısınız. Beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak bir takım oluşuyor. Sizlerde bu yüksek heyecanın tadını çıkarmaya başlayacak. Oldukça karlı şekilde kurulan takım iyi bir görüntü çizmek istiyor.

Yıldız Oyuncular Süper Lige Hazırlanıyor

Takımların göstermiş oldukları başarılı performanslar oldukça gelişiyor. Şampiyonlar liginde ne kadar büyük oyuncular olduklarını kanıtlardılar. Şimdi yeniden ligde güçlerini ispat etmek istiyorlar. Oynayacakları futbol şampiyon olmalarında oldukça önemli olacak. Bu nedenle bu avantajı kaçırmak istemiyorlar. İyi bir oyun ile galip gelmek için önemli bir mücadele gerçekleştirecekler. Yaldızlardan kurulu takım kamp dönemini oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Kaçırmak istemeyeceğiniz heyecanlar sizleri bekliyor olacak. Bu yüksek keyfi kaçırmak istemeyeceksiniz. En iyi mücadeleleri karşınızda bulacaksınız. Taraftarın yükselen beklentisini karşılamak için oyuncular her zaman olduğundan çok daha iyi bir performans göstermek zorunda. Sizlerde bu kaliteli mücadeleyi kaçırmak istemeyeceksiniz. Sevdikleriniz ile birlikte karşılaşmaları yakından takip etmeye başlayabilirsiniz. Beşiktaş haber sayfasını ziyaret ederek ayrıntılara ulaşabilirsiniz.

Üst Düzey Maçlar Sizleri Bekliyor

İki ayaktan oluşan turda önemli anlar yaşanacak. Turu geçmeyi başaracak olan takım en az hata ile oynamalı. Çünkü bu seviyedeki oyuncuların kalitesi çok yüksek olduğu için kazanmak çok daha değerli olacak. Benzersiz deneyimleri futbol severleri bekliyor. Özelliklede iç sahada oynanacak mücadelede çarşı grubuna büyük iş düşüyor. İstanbul’da oynanacak maçta ses rekorlarının kırılmasını bekliyoruz. Ancak bu sayede önemli başarılar elde edilmiş olacak. Beşiktaş takımındaki oyuncuların çok büyük desteğe ihtiyacı olacak. Aynı şekilde rakip takımın ve hakemin baskı altına alınması işleri çok daha kolay kılacak. Bu da taraftarı vereceği yüksek destek ile olacak. Hakem bile bu sesten etkilenebilir. Böylelikle bu durum çalınacak olan düdüklere tesir edecektir.