Louis Beckett Kimdir, Projeleri Nelerdir?

Louis Beckett Kimdir, Projeleri Nelerdir?
29 Kasım 2019 13:39

Louis Beckett
Yaşadığı Ülke : Kanada
Eyalet : Quebec
Şehir : Montreal
Eğitim Durumu : Üniversite
Meslek : Web ve Oyun Programlama – Uygulama Geliştirici
Anne ve Baba : Işıl (Vefat), Jeff (Vefat)
Kardeşleri : Emma (Vefat), Marquis (Vefat), Jenny

İlk ve lise öğrenimini Royal Vale School‘da tamamlamış, Montreal Üniversitesinde Yazılım Mühendisliği eğitimi alırken geçiş ile McGiLL Üniversitesinde eğitimine devam etme kararı almıştır. Uzmanlık branşı olarak “Game Developer” alanını seçmiş bu konuda bir çok projede imzası olduğu gibi, kendisine ait projeleri de bulunmaktadır.

Gelişen teknoloji dünyasında aynı zamanda kripto para sektöründe de tanınmış bir kişi olup, sektörel dili ile Balina olarak tanınan ender kişilerden birisidir. 2016 yılındaki bu konuda projesi olan Btcinv4u Ltd. adlı Londra merkezli şirketi ile yatırımcılardan ciddi karşılık bulmuş ve Bitcoin’in zirve gördüğü 20.000 dolar seviyelerinde tüm yatırımcıların karlarını erkenden peşin ödeyerek kapanış vermiştir. Hakkında hiç bir kaynakta şikayet ve olumsuz bir fikir bulunmamaktadır.

Bu sebeple sektörde dikkat ile takip edilen Louis Beckett, en son 2019 yılında web tabanlı bir kripto para kazandıran ( Dogecoin ) bir oyun projesi ile karşımıza çıkmıştır. Oyun incelememizde genellikle hedefleme olarak fakir ülkeler hedef alınmıştır. Mobil uygulaması bulunmamaktadır. Ücretsiz oynanarak da aylık 500 Dogecoin gibi ciddi bir kazanca ulaşabilmek mümkündür. Ödemeler konusunda hiç bir sorun bulunmamaktadır.

İlerleyen yıllarda ise Yatırım Portföyü işlemleri konusunda karşımıza çıkacağı, düşünülmektedir.

Kendisine ulaşmak için instagram adresi : https://www.instagram.com/ilb.dev/
Web tabanlı Oyun sitesi : https://cowoxi.com/