LİSSTE.COM İLE ENLERE ULAŞIN

LİSSTE.COM İLE ENLERE ULAŞIN
10 Ocak 2020 17:35

Günümüzde zaman çok hızlı bir şekilde akıp giderken kovaladığımız bu zamanı en iyi şekilde değerlendirme çabası içine girmekteyiz. Yeni dünya düzeninde internetin hayatımıza girmesi hızlı tüketimi ve hızlı değişimi de berberinde getirdi. Her birimiz işimiz, sporumuz, arkadaşlarımız, sosyal medyamız derken neredeyse kendimize zaman ayıramaz olduk.

 

Bu zaman kargaşası içinde en iyilere ulaşmak kısıtlı zamanımızı dolu geçirmek bizim için çok önem arz ediyor. Lisste.com tam da burada sizin için devreye giriyor. Tatil, yemek, gezi, kitap, film, dizi, araba, elektronik, bilim, internet gibi konularda en iyi, en güzel, en uygun, en pahalı gibi listeler yaparak sizlerin hayatınızı kolaylaştırıyor. Bu listelerle örneğin bir şehre gittiğinizde oranın gezilecek en güzel yerlerini önceden analiz etmiş olacaksınız ve böylece bir planla hareket edebileceksiniz. Ya da bir diziye bakmak istiyorsunuz, yine burada istediğiniz türün en iyi dizilerini lisste.com’da rahatça bulabilirsiniz. Böylece kaliteli diziye bir anda ulaşabilir ve zamanınızı değerli bir şekilde geçirirsiniz.

 

En iyiler oylama yöntemi ile belirleniyor.

 

Lisste.com’un sizler için sunduğu ve diğer sitelerden ayıran bir özelliği de kullanıcıların oylarıyla listelerin oluşmasıdır. Diğer sitelerde tek bir editörün zevkleri ve dünya görüşü çerçevesinde listeler oluşurken, burada binlerce kişinin beğenileri çerçevesinde konsessüs sağlanmaktadır. Böylece herkesin beğenisinden geçmiş en iyiler listede yer almaktadır. Sizlerde editörün sunduğu listeyi oylarken orada bulunamayan farkı bir seçeneği de ekleyebilirsiniz.

 

Lisste.com “en iyi filmler”, “en iyi diziler”, “en iyi kitaplar” vb. gibi yüzlerce kategori ile karşınıza çıkmaktadır. Merak ettiğiniz bir alanın burada cevabını bulabilirken başka konularda sizlere yeni ufuklar açacaktır. Kültürel anlamda kullanıcılarına hitap eden Lisste.com bu anlamda donanımlı kadrosuyla size sunulan seçenekleri bu ölçüde yoğurmaktadır.