Lipmax nedir? Lip max ne işe yarar?

Lipmax nedir? Lip max ne işe yarar?
20 Nisan 2017 14:47

Lipmax dolgunlaştırıcı etkiye sahip likit mat rujdur.

 

 

 

Marka 2016 da piyasaya sürülmüş olup kısa sürede çok fazla ilgi görmüştür. Uzun süreli araştırma ve denemeler sonrasında ürün kullanıldığı andan itibaren dolgunlaştırıcı etkisini göstermektedir. Ve hiçbir yan etkisi yoktur. Alınan ilgiyle birlikte mat renk açısından skala geliştirilmiştir. Dudaklar bir kadının yüzünde en dikkat çekici organdır. Bu dikkat çekiciliği bir kat öne çıkarmak adına kullanılan kozmetik malzemelerinden ruj kadınların asla vazgeçemediği malzemelerden biridir. Dudak yapısı her kadında kuşkusuz farklıdır. Bazılarında ince dudak sıkıntı yaratır bazılarında da normal olduğu halde kalın dudaklar beğenildiği için birtakım estetik dokunuşlara başvurulur. Oysa lipmax ruj ile hayal edilen dudaklara kısa sürede ulaşmak mümkündür. %100 organiktir, yağ bazlı bir içerik olmadığından dudakta mat görünümündedir.

 
Lipmax özellikleri nelerdir?

 
• Lipmax dolgunlaştırıcı etkiye sahip likit mat rujdur.
• Dudakları besleyici ve nemlendirici etkisi vardır.
• Lipmax’ın herhangi bir yan etkisi yoktur.
• Lip max 24 saat kalıcılık özelliğindedir. Sudan etkilenmez.

 
Lipmax mat ruj etkileri ve kullananlar

 
Lipmax dudak dolgunlaştırıcı bir rujdur. İçeriği organiktir, ürün kullanıldığı anda kan dolaşımı hızlanarak dudaklar dolgunlaşır. Dolgunlaşma ile birlikte kusursuz ve düzgün görünüm de ekstra özelliğidir. Lipmax mat ve moda renklerle artık kadınların elinin altında olmaya adaydır. Kullanımı kolay ve alınacak sonuç ise son derece hızlıdır. Dudakların dolgunlaşması 4 kata kadar geliştirilmiş özelliktedir. Kadınlar için makyaj yapmak her zaman özen gösterdikleri bir zaman dilimidir. Kıyafetlere göre düzenlenen ruj renkleri yanı sıra ince dudaklara sahip kadınlarda da kalınlaştırmak durumu hep yaşanır. Bunun için başvurulan botoks yöntemleri de çoğu zaman dudakta çirkin görüntüler ortaya çıkarır. Bu risk olduğu halde kadınlar güzellik uğruna bu görüntüyü yakalamak uğruna vazgeçmezler. Şimdilerde Lipmax sayesinde bu etkiyi saniyeler içerisinde yakalamak mümkün olmuştur. Yapılan lipmax ruj yorumları incelendiğinde kullananların kısa sürede dolgunlaştırıcı etkiyi farkettikleri ortaya çıkmıştır.

 
Lip Max neye yarar?

 
Dolgunlaştırıcı etkisi sayesinde lipmax ruj botoksa lüzum kalmadan kadını mutlu edecek bir görüntü sağlayacak özelliktedir. Bir makyajı gösteren kuşkusuz rujdur. Rujun güzel gözükmesi için de dudağın güzel olması önem taşır. %100 doğal içerik söz konusu olduğundan tüm gün etkisi sürer ve suya dayanıklıdır.

 
Lipmax tamamen doğal etmenlerden oluşmaktadır, Avrupa ve Amerika da ki satışlardan sonra artık Türkiye’de de birçok kişi lipmax sipariş vermeye başlamıştır. Makyözler için kurtarıcı bir ruj haline gelmiştir. Rujun tatbiki ile birlikte kan dolaşımı hızı artar içeriğinde bulunan wax sayesinde anlık büyüme başlar. Sonrasında dudakların nemlenmesi sağlanır. Bu da hem çatlakların yok olmasında etkili hem de kusursuz bir dudak görüntüsü yaratır. Yani dolgunlaştırıcı, besleyici ve bakım özellikleri aynı anda bir sürüşte gerçekleşir. Şu an piyasada 6 farklı renk seçeneği bulunmaktadır. Pembesinden, kırmızısına, softundan, rose una kadar skala makyaj seçenekleri doğrultusunda genişletilmiştir. Dolgunlaştırıcı etki hissedildikten sonra bir kadın için önemli olan son nokta aynaya bakıldığındaki son görüntüdür. Dudaklar beslendiği hatta hatta yenilendiği için canlı ve pürüzsüz bir görünümdedir. Ruj sürülürken yapılırken kenarlara kaçırma hatası bile lipmax ile yok olur zira boşluklar kusursuzca kapatılmış olup yapılan dokunuş hatası da böylelikle artık yok olmuştur.