LDP Genel Başk. Başdanışmanı Özdoğan: RTE, oğlu Bilal eliyle eğitimi mahvetti

LDP Genel Başk. Başdanışmanı Özdoğan: RTE, oğlu Bilal eliyle eğitimi mahvetti
26 Mayıs 2015 09:51

Liberal Demokrat Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Halkın Habercisi yazarlarından İbrahim Özdoğan ” Eğitim, bir milletin bugünü ve yarınıdır. Eğitim de en temel ilke, dünyanın yakaladığı evrensel değerler üzerinden akıl ve bilim temelinde ülke çocuklarına öğretilen, özgür düşünceyi sağlayan öğretilerin tümüdür. Atatürk’ün ”Fikri hür, vicdanı hür” nesiller yetiştirmek için yaptığı devrimler, atılımlar, uygulamalar RTE döneminde tek tek ortadan kaldırılmıştır ve son hızla kökü kazınmaya devam edilmektedir.” dedi.

 

H&H ÖZEL HABER

 
Özdoğan Halkın Habercisi’ne yaptığı açıklamada, “RTE, Türkiye’de bilimsel ve modern eğitimi dönüştürme işini oğlu Bilal’e vermiştir. Nasıl bir dönüştürme ve ne için? Tüm okulları Ortaçağ gerici hurafeci Arap zihniyetine dönüştürme işlemi son hızla ilerlemektedir ve bunu yapmasının tek nedeni, Türk neslini beyinlerini bilimdışı, teslimiyetçi, özgür düşünmekten uzaklaştırarak sürekli aile boyu iktidar olmalarını sağlamaktan başka birşey değildir.” şeklinde konuştu.

 

 
“Kırmızı sakallı Bilal oğlan Milli Eğitim Bakanı’na ve bürokratlarına talimatlar vererek, onlarla toplantılar yaparak Türkiye’de yukarıda nedenini yazdığım ailesel çıkarları için bilimsel eğitimi kökten kazımaya tam kararlıdır.” diyen LDP’li Özdoğan açıklamalarına şöyle devam etti:

 
“Bilal oğlandan talimat alan Milli Eğitim Bakanı ve bürokratları cürüm işlemektedirler ve bunun hesabını günü geldiğinde yargı önünde vereceklerdir.

 
Ayrıca Bilal oğlan illere giderek, oralarda okul müdürleri ile toplantılar yapıp onlara da gerekli talimatları vermektedir ki bu müdürler de birgün yargıda hesaba çekileceklerdir.

 
Türkiye çağdışlı Arap paradigmaları ile değil, ancak özgür düşünceyi sağlayan bilimsel eğitimle kalkınabilir ve insanımız böylece mutluluğu yakalayabilir.

 
Liberal Demokrat Parti’nin iktidarında Bilal oğlan vasıtasıyla hurafeleştirilen tüm okullar asli kimliğine yani bilimsel eğitime kavuşturularak çocuklarımız tekrar Atatürk’ün şahane ifadesiyle ‘’Fikri hür, vicdanı hür nesiller’’ olarak yetiştirileceklerdir.

 
LDP iktidarında, Atatürk’ten sonra ikinci Türk aydınlanması reformunu gerçekleştireceğiz ve RTE döneminde Arap hurafeleri ile beyinleri yıkanan çocuklarımızı tekrar özgür düşünce yeteneğine kavuşturmak için gönüllülük esası baz alınmak kaydıyla ödüllü aydınlanma kursları düzenleyeceğiz.

 
LDP iktidarında RTE’nin ve ailesinin çağdışı tüm izlerini aydınlanmacı gayretle sileceğiz.”

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN Twitter