LDP Genel Başk. Başdanışmanı Özdoğan: Kur’an hırsız, katil ve bozguncuları kurtarmaz, lanetler

LDP Genel Başk. Başdanışmanı Özdoğan: Kur’an hırsız, katil ve bozguncuları kurtarmaz, lanetler
5 Mayıs 2015 09:00

Liberal Demokrat Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Halkın Habercisi yazarlarından İbrahim Özdoğan,Kur’an’ı dindar cahil halk yığınlarının bilgisizliğinden yararlanarak, yaptıkları devasa hırsızlıkların, toplu katliamların ve insanları kitleler halinde yerinden yurdundan eden bozgunculuklarının kötü akıbetinden korumak ve kendisine gelecek cezadan kurtulmak için kullananlar İslam tarihi boyunca hep çıkmıştır; üstelik bunlar halka din dolması yutturmalarına rağmen, gerçekte dindar değillerdir, sadece para ile servet yığmak için hoyratça, adice kullanırlar” dedi.

 

H&H ÖZEL HABER

 

Özdoğan, şöyle devam etti:

 

Günümüzde diz boyu ailece hırsızlığa bulaşıp, devlet-millet malı ile yetim-yoksul malı yiyen bir kısım zavallılar seçim meydanlarında halka Kur’an gösteriyor.

 

Eli kanlı azılı terörist gruplara her çeşit yardım yaparak başka ülkelerdeki yüz binlerce masum insanın ölmesine sebep olanlar, ayetlere göre yaşadığı yalanını halka yutturmak için yine bir kısım siyasiler seçim meydanlarında biriken kitlelere elinde Kur’an’ı sallıyor.

 

Teröristlere yaptıkları silah ve her tür yardım sonucu milyonlarca zavallının ülkelerini terk ederek başka ülkelere sığınmasına sebep olan bir kısım politikacılar oy toplamak için seçim meydanlarında halka Kur’an’ı gösteriyor.

 

Tıpkı, tarihteki selefleri Muaviye’nin Hz.Muhammed’in torunları ile binlerce sahabisini katletmesi gibi.

 

Muaviye’de Sıffin savaşında Hz.Ali’nin askerlerini pasifize edip kendilerine kılıç kullanmalarını önlemek için, kendi askerlerinin mızraklarına Kur’an sayfalarını takarak bu emeline ulaşmış, kurnazca yöntemle savaşı kazanmış ama bugüne kadar olduğu gibi hep lanetle anılmıştır.

 

Kur’an kötü işleri için kendini kullananlara lanet yağdırması yanında, çok ağır cezalar öngörüyor.

 

Hırsızlık yapanın ellerinin kesilmesini, katillerin idam edilmesini ve insanları yerinden yurdundan edenlerle, teröristlere yardım eden bozguncuların da kollarının ve bacaklarının kesilmesini istiyor.Bunları yeni duyanlar Kur’an’daki ilgili ayetleri bulabilirler.

 

Dinsel bir demeç vermek istemiyorum ve politikada dinsel söylemlerin kullanılmasına LDP olarak karşıyız.Ama çok çirkin işleri ve icraatları için Kur’an’ı kullanan politikacılara karşı, halkı koruma adına güya inanıp ona göre yaşıyoruz dedikleri kutsal kitabın içeriğini bildikleri halde, yalancı dolmaları yutturmamaları için uyarı görevi yapıyoruz.

 

Şu da unutulmasın ki, bir politikacı kendini korumak, kötü akıbetten kurtulmak için Kutsal kitabı meydanlarda kullanmaya başladıysa korktuğunun başına gelmesi çok yaklaşmış demektir.

 

Bu yöntemi Sadam’da kullandı, halkına meydanlarda Kur’an’ı gösterdi ama çok acı akıbetten kurtulamadı.

 

Bir insanın yapacağı en çirkin iş, insanlığı mahveden kötülüklerinin üzerini örtmek veya yenilerini yapmaya zemin hazırlamak için kutsal kitapları kullanarak onları istismar etmektir.

 

LDP, Türk milletini din kullanıcılarının kötülüklerinden korumak için, laikliği yurttaşların özgürlüklerine nokta kadar zarar gelmeden uygulanmasını sağlayacaktır.

 

LDP camiası din, iman ve Kur’an’ı kullanan devlet-millet soyguncusu mücrimlerin halka aslında ”Din-iman size, han-hamam bize” uyanıklığı yaptıklarını çok iyi bilmektedir.

 

Türk seçmenini, baraj sorununu kafaya takmadan, Liberal Demokrat Parti’ye oy vermeye davet ediyorum.
Seçim barajını yıkmak, yegane güç olan milletin kudretindedir.

 

İBRAHİM ÖZDOĞAN
LDP GENEL BAŞKAN BAŞDANIŞMANI