Lastik Yol Yardım

Lastik Yol Yardım
28 Kasım 2017 11:40

İstanbul’da seyir halindeyken aracınız yolda mı kaldı? Lastiğiniz mi patladı? Tüm bu sorunları ortadan kaldıracak hizmeti İstanbul Araç Yol Yardım olarak ayağınıza getiriyoruz. 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet sunan İstanbul Araç Yol Yardım ile, aracınızın marka ve modeline bakmaksızın size kaliteli ve güvenilir bir yardım sağlıyoruz.

 

 

İstanbul Avrupa yakasının her mahallesinde, her caddesine hizmetimiz vardır. 7/24 lastik patlağı, sibop arızası, yeni lastik ve lastik yol yardım hizmetlerimiz ile sizinleyiz.

 

Üstelik kaliteli hizmet pahalı olur mantığı ile değil müşteri memnuniyeti düşünülerek hareket etmekteyiz. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan İstanbul Araç Yol Yardım, sunduğu hizmetlerde kaliteden asla ödün vermiyor.

 

İstanbul Araç Yol Yardım’dan hizmet almak istediğiniz takdirde; aracınızın lastiği patladığı noktaya yol yardım aracımız ile kısa zamanda ulaşım sağlıyoruz. Deneyimli kadromuzdan alanında uzman kişiler yanınıza gelerek lastik tamiratını yerinde yapıyor. Tüm lastik arızalarına karşı donanımlı ve hazırlıklı bir şekilde kısa süre içerisinde ihtiyacınız olan yardımı sağlıyoruz. 5 dakikada lastik tamiri, değişimi, sibop arızası, hava basma, zincir takma, yarılmış lastik tamiri, stepne değiştirme işlemlerimiz ile sizi asla yolda bırakmıyoruz.

 

24 Saat Kesintisiz Hizmet

 

Aracınız ne marka ve özellikte olursa olsun, tüm lastik model ve çeşitlerinde oluşan lastik patlaklarına tamir servis hizmetimiz günün ve gecenin her saati mevcuttur. Kamyon lastiği patlaması, minibüs lastikleri, otobüs lastiği, ticari taksi lastiği patlaması, arazi araçları, motosiklet lastikleri patladı, havası indi ve lastik yarıldı dediğiniz anda www.istanbularacyolyardimi.com hemen yanınızda.

Unutmayın!

 

Lastiklerinizin tamiri aracınızın başında yapılmaktadır. Yani aracınızdan lastiğin sökülüp götürülmesi tamir için zaman harcanması söz konusu değildir. Mobil aracımızda bulunan donanımlar ile lastiğiniz aracınıza zarar vermeden bulunduğu noktada çok kısa bir sürede tamir edilmektedir. www.istanbularacyolyardimi.com sitemizdeki iletişim sayfamızdan istediğiniz an arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz. En kısa zamanda ekibimiz yanınızda olacak ve güven içinde yolculuk etmeniz için gereken her şeyi yapacaklar.