Laiklik’ten Korkmayın

Laiklik’ten Korkmayın
21 Eylül 2011 16:23


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan geçen hafta Büyük Ortadoğu Projesi’ndeki görevi gereği geziye gittiği Arap ülkelerinden Mısır’da yaptığı konuşmada ‘Laiklikten korkmayın.’diye konuşunca Mısır’daki Müslüman Kardeşleri kızdırmış, ülkemizdeki liboşları da sevindirmişti.


 


Müslüman Kardeşler örgütü liderlerinden biri ‘Türkiye’de bir kadınla bir erkeği yatakta birlikte yakalarsanız ‘suç olmaz diyerek kızgınlıklarını ifade etti. Böylece laikliğin ne kadar kötü olduğunu açıklamış oldu. Bu lider İslam Hukukunda bir kadına zina isnat edebilmek için iki tanığın bir kadınla bir erkeği yatakta yakalamasının yeterli olmadığını, birleşme pozisyonunun tam anlamıyla görünmesi gerektiğini bilmiyor mu? Onu bu soruyla baş başa bırakalım.


 


Ülkemizdeki liboş takımı ise Başbakanın artık iyice değiştiğini, Türkiye’nin Arap ülkelerine model ülke olabileceğini, ballandıra ballandıra anlatmaya başladılar. laiklik karşıtı eylemlerin odağı olmaktan mahkum olmuş partinin genel başkanını laikliğin teminatı gibi sunmaya başladılar.


 


Tutturmuşlar bir laiklik elden gidiyor, millet istemedikten sonra,tabii gidecek yahu diyen Tayyip Erdoğan’ı bunlar unutturmaya çalışıyor. Yandaşlıklarına ve işbirlikçiliklerine haklı bir gerekçe bulmuş olmanın keyfini çıkarıyorlar.


 


Laiklikten korkmayın sözünü laikliği Dinsiz bir zihniyetin zülmü olarak tanımlayan Recep Tayyip Erdoğan’dır. Aynı Erdoğan Bu mücadeleyi iktidara getirme noktasında gerekiyorsa ne yaparım dedim.Papaz elbisesi dahi giyerim.Bu var mı usulün içinde?Var tabii ki. Diyen kişidir.


 


Şimdi laiklikten korkmayın sözünü şöyle yorumlasak haksızlık mı etmiş oluruz:


 


Laiklikten korkmayın,laikmiş gibi görünüp laiklik karşıtı eylemlerin odağı olan partinin genel başkanı olabilir,Müslüman olarak da hiristiyan dünyasının projesine eşbaşkanlık yapabilirsiniz.Korkmayın.